Fasadbild från Löfströms allé
Utforma arbetsplatsen efter er verksamhet
Moderna flexibla kontor
Översiktsvy över Sundbyberg och Chokladfabriken
Fint ljusinsläpp från stora glaspartier
Fasadbild från Löfströms allé
Utforma arbetsplatsen efter er verksamhet
Moderna flexibla kontor
Översiktsvy över Sundbyberg och Chokladfabriken
Fint ljusinsläpp från stora glaspartier

Löfströms allé 5

Området Sundbyberg
Area 1280 kvm
Lokaltyp Kontor

Stor och flexibel kontorslokal med industricharm i Sundbyberg

Välkommen till en rymlig, flexibel lokal med högt i tak och gamla anor. Chokladfabriken har en historia som sträcker sig drygt 100 år tillbaka i tiden, då den år 1916 uppfördes som Marabous chokladfabrik. Fastigheten har sedan renoverats i två omgångar 1997 samt 2019. Miljöcertifiering Breem Very Good.

Omgivning

Fastigheten ligger i ett lugnt kvarter i centrala Sundbyberg, ett stenkast bort går Bällstaån som har trevliga promenadstråk hela vägen in till Kungsholmen. I det direkta närområdet ligger även den prisbelönta Marabouparken.

Kommunikationer

Sundbybergs station är en effektiv kommunikationsnod. Här finns fjärrtåg, tunnelbana, tvärbana samt flera busslinjer. Bromma flygplats ligger inom 10 minuter med bil/taxi och Arlanda cirka 25 minuter.

Service

I det direkta närområdet finns all tänkbar service att tillgå. Inom bara några minuters promenad ligger Signalfabriken som erbjuder allt från dagligvaruhandel till lunchrestauranger och shopping. Träning i form av Friskis och Svettis finns i samma byggnad med tillhörande utegym.

Planlösning

Flexibel planlösning där hyresgästen får möjlighet att att anpassa lokalen efter sina behov.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Sundbyberg
En växande superkommun väl positionerad för framtiden men med en charmig småstadskänsla intakt. Vi är stolta över vår fastighet i Marabous gamla chokladfabrik.

Vad kul att du är intresserad!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.