Löfströms allé 5
Område: Sundbyberg
Lokaltyp: Kontor
Area: 506 kvm

Kontor med industrikänsla i Marabous tidigare Chokladfabrik.

Löfströms allé 5, 506 kvm

Ljus kontorslokal med industricharm i Sundbyberg

Kontor i Chokladfabriken. Ljusa och trevliga våningsplan. Bemannad reception, konferenscenter, Friskis & Svettis samt restaurang i fastigheten. Bra tillgång till parkering i vårt intilliggande garage.

Omgivning

Fastigheten ligger i ett lugnt kvarter i centrala Sundbyberg, ett stenkast bort går Bällstaån som har trevliga promenadstråk hela vägen in till Kungsholmen. I det direkta närområdet ligger även den prisbelönta Marabouparken.

Kommunikationer

Sundbybergs station är en stark kommunikationsnod. Här finns fjärrtåg, tunnelbana, tvärbana samt flera busslinjer. Bromma flygplats ligger inom 10 minuter med bil/taxi och Arlanda cirka 20 minuter.

Service

I det direkta närområdet finns all tänkbar service att tillgå. Ca 2 minuters promenad bort så ligger Signalfabriken som erbjuder allt från dagligvaruhandel till lunchrestauranger och shopping.

Planlösning

Flexibel planlösning som i samråd med hyresvärden kan anpassas utifrån hyresgästens behov. I dagsläget har lokalen en öppen planlösning för arbetsplatser i öppet landskap samt ett flertal mötes-/konferensrum i varierande storlekar.

Karta
Alla Bilder
Fasadbild från Ågatan
Fasadbild från Löfströms allé
Konferensyta
Arbetskök
Konferensrum
Stora konferensrummet
Arbetsplatser
Flexibla och moderna kontor
Utforma kontoret efter er verksamhet
Översiktsvy över Sundbyberg och Chokladfabriken
Fint ljusinsläpp från vackra fönsterpartier
Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.