Vackert ljusinsläpp
Moderna lokaler
Pentrydel
Forumkvarteret med butiker och restauranger.
Konferensytor
Öppen planlösning
Välkommen upp!
Exteriör mot torget
Rogivande innergård
Rogivande innergård
Vackert ljusinsläpp
Moderna lokaler
Pentrydel
Forumkvarteret med butiker och restauranger.
Konferensytor
Öppen planlösning
Välkommen upp!
Exteriör mot torget
Rogivande innergård
Rogivande innergård

Bredgränd 6

Området Forumkvarteret
Area 143 kvm
Lokaltyp Kontor

Representativt och charmigt kontor för det mindre företaget

Med en varm känsla, unik karaktär och noga utvalda material är denna lokal helt egen i sitt slag. Lokalen ligger högst upp i byggnaden och har därför också snedtak med vackra takkupor mot norr och takfönster åt söder. Från det stora konferensrummet kan medarbetarna lätt komma ut till kvarterets innergård. Här finns plats för arbete i solen eller större företagsevent.

Omgivning

Forumkvarteret rymmer kontor, bostäder samt gallerian med flera butiker, caféer och restauranger. Nyligen har kvarteret genomgått en större omvandling då bland annat gallerian har byggts om och Forumtorget har fått ett nytt uttryck med ny möblering och flera trevliga uteserveringar. I Forumkvarteret har du närhet till myllret på Dragarbrunnsgatan och lugnet längs promenadstråk intill Fyrisån.

Kommunikationer

Kontoret ligger centralt i Uppsala och nås lätt med så väl cykel som buss, tåg och bil. Fem minuters gångavstånd till Uppsalas Resecentrum. Pendelavstånd till och från Stockholm med tåg ca 30 min.

Service

Forumkvarteret i samma fastighet med drygt 20 butiker och 7 restauranger/caféer. Direkt utanför dörren ligger Uppsalas huvudstråk för shopping och service.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i garaget i fastigheten. Plats för el-bil.

Planlösning

Öppen planlösning med kontor- och konferensrum. Hög standard och fina materialval. Oljad ekparkett, glaspartier med svart spröjs, betongmålade väggar och varm petroleumfärg i pentryt. Planlösningen är öppen och taket har synliga installationer. Helkaklade toaletter i mörk ton.

Övrigt

Lugnt och tryggt kontor med citys puls utanför dörren. Ett kvarter som lever dygnets alla timmar genom bostäder, kontor, handel och restauranger. Fastigheten har under senare år genomgått ett teknikskifte med bla ny, modern teknik för ventilation och kyla. Atrium Ljungberg har lokalkontor med egen personal som hjälper till när det behövs.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Forumkvarteret

Det är ingen slump att Atrium Ljungberg investerar mer här än någon annanstans. Uppsala är en av de snabbast växande kommunerna i Sverige och vi är stolta över att vara delaktiga i utvecklingen.
Läs mer

Vad kul att du är intresserad!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.