Utsikt över hela gallerian
Inspirationsbild kök
Inspirationsbild kontor
Forumgallerian
Gallerians alla fördelar
Vacker fasad
Modernt pentry
Möjlighet att skapa ert drömkontor
Rulltrappa från gallerian
Utsikt över hela gallerian
Inspirationsbild kök
Inspirationsbild kontor
Forumgallerian
Gallerians alla fördelar
Vacker fasad
Modernt pentry
Möjlighet att skapa ert drömkontor
Rulltrappa från gallerian

Bredgränd 6

Området Forumkvarteret
Area 445 kvm
Lokaltyp Kontor

Utmärkt exponering i Forumkvarteret

Lokal för er som önskar utmärkt synlighet. Med en välkomnande entré, mitt för Forumkvarterets entré, ges ni stor synlighet för gallerians alla besökare. I lokalens foajé välkomnas era besökare i en trevlig lounge med närhet till konferensrum. Längre in i lokalen eller via någon av entréerna från Bredgränd kan medarbetarna arbeta i lugn och ro i det aktivitetsbaserade och mer privata delarna.

Omgivning

Forumkvarteret rymmer kontor, bostäder samt gallerian med flera butiker, caféer och restauranger. Nyligen har kvarteret genomgått en större omvandling då bland annat gallerian har byggts om och Forumtorget har fått ett nytt uttryck med ny möblering och flera trevliga utomhusserveringar. I Forumkvarteret har du närhet till myllret på Dragarbrunnsgatan och lugnet längs promenadstråk intill Fyrisån.

Kommunikationer

Kontoret ligger Centralt i Uppsala och nås lätt med så väl cykel som buss, tåg och bil. Fem minuters gångavstånd till Uppsalas Resecentrum. Pendelavstånd till och från Stockholm med tåg ca 30 min.

Service

Forumkvarteret i samma fastighet med drygt 20 butiker och 7 restauranger/caféer. Direkt utanför dörren ligger Uppsalas huvudstråk för shopping och service.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i garaget i fastigheten. Plats för el-bil.

Planlösning

Lokalen ligger i ett läge i fastigheten som möjliggör annan utformning än ritningen visar och tillträdande hyresgäst har goda möjligheter att påverka utformningen. Möjligheterna är många.

Övrigt

I en av Uppsala mest centrala kontorsbyggnader finns möjlighet att utforma lokalen efter behov. Och för den som har mer bråttom är lokalen sedan 2016/2019 färdigställd med textilmatta, glasade konferensrum och stor yta för medarbetarna att umgås på. Fastigheten har under senare år genomgått ett teknikskifte med bland annat modern teknik för ventilation och kyla. Atrium Ljungberg har lokalkontor med egen personal som hjälper till när det behövs.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Forumkvarteret
Det är ingen slump att Atrium Ljungberg investerar mer här än någon annanstans. Uppsala är en av de snabbast växande kommunerna i Sverige och vi är stolta över att vara delaktiga i utvecklingen.

Vad kul att du är intresserad!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.