Inspiration kontor/ butik
Fastigheten ligger precis intill Gränbystaden
Inspiration kontor/ butik
Fastigheten ligger precis intill Gränbystaden

Marknadsgatan 3

Området Gränbystaden
Area 176 kvm
Lokaltyp Kontor

Ljus hörnlokal med bra skyltläge i Gränbystaden

Lokalen är en råyta med högt i tak där tillträdande hyresgäst har stora möjligheter till anpassning efter behov. Med stora fönster i två väderstreck har hela lokalen god tillgång till dagsljus och utsikt mot folklivet i Gränbystaden.

Atrium Ljungbergs lokaler i Gränbystaden är moderna och håller hög, teknisk standard. Dessutom blir livet enkelt med gott om parkering och en hel galleria som närmaste granne. Sedan många år har Gränbystaden utvecklats till vad vi ser idag och utvecklingen fortsätter. I området kommer ytterligare 30 000 – 50 000 kvm kontor uppföras samtidigt som bostadshus, service och kultur fortsätter att tillskapas.

Omgivning

Området lever dygnet runt med bostäder, kontor, gallerian, restauranger och kultur däribland biograf. Atrium Ljungberg har rådighet över hela området och driver en fortsatt utveckling för ett framgångsrikt område, ett nytt stadslivskluster.

Kommunikationer

CA 700 bussanslutningar om dagen, både regional- och lokalbussar. 3 minuter till påfarten mot E4 Stockholm/Sundsvall. Cykel och gångvägar från Uppsala centrum, ca 3 km.

Service

Gränbystaden har ett brett serviceutbud i form av butiker, restauranger träningsmöjligheter och nöjen precis intill kontoren

Parkering

Publika parkeringsplatser, fri parkering 3 timmar. Möjlighet att hyra plats i garage eller på markparkering.

Planlösning

Anpassas utifrån behov. Se planritning som möjlig utformning.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Gränbystaden
Vår vision med Gränbystaden är att skapa en attraktiv och levande stadsdel, Uppsalas andra stadskärna. En blandad stad med kontor, bostäder, kultur, service och handel som bjuder på spännande möten och ett ständigt flöde av upplevelser.

Vad kul att du är intresserad!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.