Marknadsgatan 5
Område: Gränbystaden
Lokaltyp: EjVald
Area: 101 kvm

Bra strategiskt läge för din butik eller ditt kontor i direkt anslutning till Gränbystadens galleria

Marknadsgatan 5, 101 kvm

I ett av Gränbystadens bästa lägen finns en lokal hyresledig i markplan.

I ett av Gränbystadens bästa lägen, längs med det trevliga promenadstråket intill gallerian finns en yta kvar att hyra om 101 kvm. Lokalen som ligger i markplan är ljus och fräsch med en hög standard, anpassas med fördel både till butiksyta eller kontor. Gränbystaden har Uppsalas bästa kundflöde, ett fantastiskt serviceutbud och mycket goda parkeringsmöjligheter för såväl anställda som besökare. Detta, i kombination med närhet till E4 och Arlanda, gör Gränbystaden till ett perfekt läge.

Omgivning

I Gränbystaden blandas handel, kontor, bostäder, kultur, lärande och service, allt i en dynamisk mix. Gränbystaden brukar kallas för Uppsalas andra stadskärna och är ett handelsområde som bjuder på spännande möten och upplevelser. Kombinationen av galleria och volymhandel gör handelsplatsen till ett enkelt val för många Uppsalabor. Gränbystaden är en av de mest expansiva delarna av Uppsala, i framtiden är den sannolikt helt integrerad med Uppsalas innerstad.

Kommunikationer

Gränbystaden har ett bra kommunikativt läge intill E4 både med bil samt med täta bussavgångar från Uppsala centrum som gör det lätt att ta sig dit. Från Stockholm är det enkelt att pendla, med bil tar det cirka 40 minuter och kommunalt finns frekventa avgångar varje dag för både SJ-trafik och pendeltåg till Uppsala centrum.

Parkering

Det finns gott om parkeringsplatser

Planlösning

Flexibel och öppen yta samt tex två avgränsade rum, ett före konferens och ett personalrum med pentry. Det finns kapprum med en handikappsanpassad toalett.
Det är fönster och entré ut mot gränden, en tvärgatan till Marknadsgatan 5.

Karta
Alla Bilder
Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.