Bredgränd 6 | 1000 Kvm - Atrium Ljungberg
Inspirationsbild kök
Inspirationsbild lounge
Inspiration från befintlig hyresgäst
Inspirationsbild kontor
Inspiration från befintlig hyresgäst
Forumgallerians exteriör
Fasadbild
Inspirationsbild kök
Inspirationsbild lounge
Inspiration från befintlig hyresgäst
Inspirationsbild kontor
Inspiration från befintlig hyresgäst
Forumgallerians exteriör
Fasadbild

Bredgränd 6

Området Uppsala city
Area 1000 kvm
Lokaltyp Kontor

Kontor mitt i Uppsala City med gemensam terrass och innergård

Lokalen i sin nuvarande utformning har plats för många medarbetare i aktivitetsbaserad utformning. Därtill finns gott om konferensrum i olika storlekar, samtliga med glasade väggar. I hjärtat av lokalen är paus/pentry som ger plats för medarbetarna att ta en paus och träffas över en kopp kaffe. Lokalen har även 2 mindre pentryn för kaffe/vatten under arbetets gång. Lokalen har fler entréer vilket möjliggör för separat kund- och personalentré. I fastigheten finns gemensam terrass och innergård för kundevent, arbete utomhus eller en lunch i solen. Lokalen ligger i ett läge i fastigheten som möjliggör annan utformning än den idag. Den kan delas av för det mindre företaget eller göras större vilket också gör att entrén till kontoret blir från Forumkvarterets galleria.

Omgivning

Forumkvarteret rymmer kontor, bostäder samt gallerian med flera butiker, caféer och restauranger. Nyligen har kvarteret genomgått en större omvandling då bland annat gallerian har byggts om och Forumtorget har fått ett nytt uttryck med ny möblering och flera trevliga utomhusserveringar. I Forumkvarteret har du närhet till myllret på Dragarbrunnsgatan och lugnet längs promenadstråk intill Fyrisån.

Kommunikationer

Kontoret ligger Centralt i Uppsala och nås lätt med så väl cykel som buss, tåg och bil. Fem minuters gångavstånd till Uppsalas Resecentrum. Pendelavstånd till och från Stockholm med tåg ca 30 min.

Service

Forumkvarteret i samma fastighet med drygt 20 butiker och 7 restauranger/caféer. Direkt utanför dörren ligger Uppsalas huvudstråk för shopping och service.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i garaget i fastigheten. Plats för el-bil.

Planlösning

Öppen planlösning med samtal- och konferensrum.

Övrigt

Lugnt och tryggt kontor med citys puls utanför dörren. Ett kvarter som lever dygnets alla timmar genom bostäder, kontor, handel och restauranger. Fastigheten har under senare år genomgått ett teknikskifte med bla ny, modern teknik för ventilation och kyla. Atrium Ljungberg har lokalkontor med egen personal som hjälper till när det behövs.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!