Bredgränd 6 | 1005 Kvm - Atrium Ljungberg
Inspirationsbild lounge
Inspiration från befintlig hyresgäst
Inspirationsbild kök
Inspirationsbild kontor
Forumgallerians exteriör
Närhet till allt
Fasadbild
Inspiration från befintlig hyresgäst
Inspirationsbild lounge
Inspiration från befintlig hyresgäst
Inspirationsbild kök
Inspirationsbild kontor
Forumgallerians exteriör
Närhet till allt
Fasadbild
Inspiration från befintlig hyresgäst

Bredgränd 6

Området Uppsala city
Area 1005 kvm
Lokaltyp Kontor

Ledig lokal i en av Uppsala mest centrala kontorsbyggnader

Lokalen i sin nuvarande utformning har plats för många medarbetare i aktivitetsbaserad utformning. Därtill finns gott om konferensrum i olika storlekar, samtliga med glasade väggar. I hjärtat av lokalen är paus/pentry som ger plats för medarbetarna att ta en paus och träffas över en kopp kaffe. Lokalen har även 2 mindre pentryn för kaffe/vatten under arbetets gång.

Lokalen ligger i ett läge i fastigheten som möjliggör annan utformning än den idag. Den kan delas av för det mindre företaget eller göras större vilket också gör att entrén till kontoret blir från Forumkvarterets galleria. Möjligheterna är många!

Omgivning

Forumkvarteret rymmer kontor, bostäder samt gallerian med flera butiker, caféer och restauranger. Nyligen har kvarteret genomgått en större omvandling då bland annat gallerian har byggts om och Forumtorget har fått ett nytt uttryck med ny möblering och flera trevliga utomhusserveringar. I Forumkvarteret har du närhet till myllret på Dragarbrunnsgatan och lugnet längs promenadstråk intill Fyrisån.

Kommunikationer

Kontoret ligger Centralt i Uppsala och nås lätt med så väl cykel som buss, tåg och bil. Fem minuters gångavstånd till Uppsalas Resecentrum. Pendelavstånd till och från Stockholm med tåg ca 30 min.

Service

Forumkvarteret i samma fastighet med drygt 20 butiker och 7 restauranger/caféer. Direkt utanför dörren ligger Uppsalas huvudstråk för shopping och service.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i garaget i fastigheten. Plats för el-bil.

Planlösning

Öppen planlösning med samtal- och konferensrum.

Övrigt

Lugnt och tryggt kontor med citys puls utanför dörren. Ett kvarter som lever dygnets alla timmar genom bostäder, kontor, handel och restauranger. Fastigheten har under senare år genomgått ett teknikskifte med bla ny, modern teknik för ventilation och kyla. Atrium Ljungberg har lokalkontor med egen personal som hjälper till när det behövs.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Uppsala city

Vi är mycket engagerade i Uppsalas utveckling, både i city och i Gränbystaden. I Uppsala city äger vi Forumkvarteret som varit en central del av Uppsalas stadskärna sedan 1953. Med de nya förvärven Mejeriet och Kvarteret Ångqvarn stärker vi vårt kontorserbjudande ytterligare.
Läs mer

Vad kul att du är intresserad!