Bredgränd 6 | 426 Kvm - Atrium Ljungberg
Möjlighet att skapa ert drömkontor
Inspirationsbild kök
Inspirationsbild kontor
Forumgallerian
Gallerians alla fördelar
Inspiration från annan hyresgäst
Vacker fasad
Rulltrappa från gallerian
Inspiration från befintlig hyresgäst
Möjlighet att skapa ert drömkontor
Inspirationsbild kök
Inspirationsbild kontor
Forumgallerian
Gallerians alla fördelar
Inspiration från annan hyresgäst
Vacker fasad
Rulltrappa från gallerian
Inspiration från befintlig hyresgäst

Bredgränd 6

Området Uppsala city
Area 426 kvm
Lokaltyp Kontor

Ljust kontor med välbevarade ytskikt

Materialen i lokalen; mörkgrå textilmatta, vita väggar och glasade konferensrum. Taket är vitt med ljudabsorberande plattor och infälld belysning. Helkaklade toaletter. Lokalen har två entréer vilket ger bra förutsättningar för det företag som vill särskilja intern och extern entré. I källaren finns bra möjligheter för förvaring med smidig access till kontoret.

Omgivning

Forumkvarteret rymmer kontor, bostäder samt gallerian med flera butiker, caféer och restauranger. Nyligen har kvarteret genomgått en större omvandling då bland annat gallerian har byggts om och Forumtorget har fått ett nytt uttryck med ny möblering och flera trevliga utomhusserveringar. I Forumkvarteret har du närhet till myllret på Dragarbrunnsgatan och lugnet längs promenadstråk intill Fyrisån.

Kommunikationer

Kontoret ligger Centralt i Uppsala och nås lätt med så väl cykel som buss, tåg och bil. Fem minuters gångavstånd till Uppsalas Resecentrum. Pendelavstånd till och från Stockholm med tåg ca 30 min.

Service

Forumkvarteret i samma fastighet med drygt 20 butiker och 7 restauranger/caféer. Direkt utanför dörren ligger Uppsalas huvudstråk för shopping och service.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i garaget i fastigheten. Plats för el-bil.

Planlösning

Materialen i lokalen; mörkgrå textilmatta, vita väggar och glasade konferensrum. Taket är vitt med ljudabsorberande plattor och infälld belysning. Helkaklade toaletter i mörk ton.

Övrigt

Lugnt och tryggt kontor med citys puls utanför dörren. Ett kvarter som lever dygnets alla timmar genom bostäder, kontor, handel och restauranger. Fastigheten har under senare år genomgått ett teknikskifte med bl.a. ny, modern teknik för ventilation och kyla. Atrium Ljungberg har lokalkontor med egen personal som hjälper till när det behövs.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Uppsala city

Vi är mycket engagerade i Uppsalas utveckling, både i city och i Gränbystaden. I Uppsala city äger vi Forumkvarteret som varit en central del av Uppsalas stadskärna sedan 1953. Med de nya förvärven Mejeriet och Kvarteret Ångqvarn stärker vi vårt kontorserbjudande ytterligare.
Läs mer

Vad kul att du är intresserad!