Bredgränd 6 | 672 Kvm - Atrium Ljungberg
Arbetsplats med ljusinsläpp
Möjlighet att skapa ert drömkontor
Stora, ljusa ytor
Lös alla ärenden på lunchen
Arbetsplats med ljusinsläpp
Möjlighet att skapa ert drömkontor
Stora, ljusa ytor
Lös alla ärenden på lunchen

Bredgränd 6

Området Uppsala city
Area 672 kvm
Lokaltyp Kontor

Representativ entré från gallerian

Med entré från gallerian ges fin visibilitet och en välkomnande foajé på kontoret med plats för mottagande och spontana möten. Väl tilltagna ytor för både fokusarbete och i öppet landskap liksom med mötesrum i varierande storlek. Skissen visar ett förslag på utformning men då vissa delar inte är gjorda finns bra möjligheter att påverka utformningen. Lugnt och tryggt kontor med citys puls utanför dörren. Ett kvarter som lever dygnets alla timmar genom bostäder, kontor, handel och restauranger. Fastigheten har under senare år genomgått ett teknikskifte med bl.a. modern teknik för ventilation och kyla. Atrium Ljungberg har lokalkontor med egen personal som hjälper till när det behövs.

Omgivning

Forumkvarteret rymmer kontor, bostäder samt gallerian med flera butiker, caféer och restauranger. Nyligen har kvarteret genomgått en större omvandling då bland annat gallerian har byggts om och Forumtorget har fått ett nytt uttryck med ny möblering och flera trevliga uteserveringar. I Forumkvarteret har du närhet till myllret på Dragarbrunnsgatan och lugnet längs promenadstråk intill Fyrisån.

Kommunikationer

Kontoret ligger Centralt i Uppsala och nås lätt med så väl cykel som buss, tåg och bil. Fem minuters gångavstånd till Uppsalas Resecentrum. Pendelavstånd till och från Stockholm med tåg ca 30 min.

Service

Forumkvarteret i samma fastighet med drygt 20 butiker och 7 restauranger/caféer. Direkt utanför dörren ligger Uppsalas huvudstråk för shopping och service.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i garaget i fastigheten. Plats för el-bil.

Planlösning

Lokalen löper längst Kungsängsgatan med entré från både Forumkvarterets galleria och Bredgränd. Perfekt läge för er som vill sitta i absolut centrum med närheten till Resecentrum och myllret på stan. Lokalen har mörkgrå textilmatta, vitt undertak, glasade konferensrum och helkaklade toaletter. Paus/Pentry har grå inredning med bänkskivor i trä. Köksö att vistas kring. Fullutrustat med kyl/frys och micro. Ytterligare 1 kaffe/vattenstation finns i närheten av entrén till lokalen.

Övrigt

Lokalen är en del av en större lokal och storleken kan därför utformas för att passa just er verksamhet.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!