Bredgränd 8 | 62 Kvm - Atrium Ljungberg
Smakfulla materialval
Fantastiska glaspartier
Mitt i Forumgallerian
Mysig innergård
Centrala Uppsala
Smakfulla materialval
Fantastiska glaspartier
Mitt i Forumgallerian
Mysig innergård
Centrala Uppsala

Bredgränd 8

Området Uppsala city
Area 62 kvm
Lokaltyp Kontor

Representativt kontor för det lilla företaget

Med blick mot gallerians myller får kontoret en särskild känsla. Passar det mindre företaget som vill sitta i öppna ytor eller för er som behöver hyra ett större mötesrum under en tid. Lokalen förhyrs genom löpande avtal som ger stor flexibilitet. Lugnt och tryggt kontor med citys puls utanför dörren. Ett kvarter som lever dygnets alla timmar genom bostäder, kontor, handel och restauranger. Fastigheten har under senare år genomgått ett teknikskifte med bla ny, modern teknik för ventilation och kyla. Atrium Ljungberg har lokalkontor med egen personal som hjälper till när det behövs.

Omgivning

Forumkvarteret rymmer kontor, bostäder samt gallerian med flera butiker, caféer och restauranger. Nyligen har kvarteret genomgått en större omvandling då bland annat gallerian har byggts om och Forumtorget har fått ett nytt uttryck med ny möblering och flera trevliga uteserveringar. I Forumkvarteret har du närhet till myllret på Dragarbrunnsgatan och lugnet längs promenadstråk intill Fyrisån.

Kommunikationer

Kontoret ligger Centralt i Uppsala och nås lätt med så väl cykel som buss, tåg och bil. Fem minuters gångavstånd till Uppsalas Resecentrum. Pendelavstånd till och från Stockholm med tåg ca 30 min.

Service

Forumkvarteret i samma fastighet med drygt 20 butiker och 7 restauranger/caféer. Direkt utanför dörren ligger Uppsalas huvudstråk för shopping och service.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i garaget i fastigheten. Plats för elbil.

Planlösning

Hög standard och fina materialval. Oljad ekparkett, varma toner i pentryt och stora rutor mot gallerian. Öppen planlösning. Högt i tak med målade, synliga installationer. Helkaklad toalett i mörk ton.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!