Östra Ågatan 85 | 310 Kvm - Atrium Ljungberg
Ta plats i Ångqvarn
Ta plats i Ångqvarn

Östra Ågatan 85

Området Uppsala city
Area 310 kvm
Lokaltyp Kontor

Detaljrikt med blicken mot Fyrisån

I den minsta och mest orörda av byggnaderna finns denna lokal. Lokalen har hög detaljrikedom där människor, mat och odling ger inspiration till husets färgkarta. Lokalen omfamnas av vackra fönster med blick mot Fyrisån. Här finns rum för mindre möten och enskilda samtal medan större mötesrum samnyttjas med grannarna i Kvarteret Ångqvarn.

I entrén till grannhuset, Spegelkvarnen, möts du av full aktivitet. Här får du hjälp av receptionisten, använder något av konferensrummen eller fastnar i ett spontant möte. Här bjuds du också från tid till annan på ny kunskap och inspiration genom föredrag och kulturella inslag. Det här är en plats där nya idéer väcks och framtida affärer uppstår. Tillträde 2026.

Omgivning

Kvarteret Ångqvarn sätts åter på kartan och blir en plats för pulserande stadsliv med kultur, restaurang och caféer. I direkt anslutning flyter Fyrisån med sitt fina promenadstråk, löpspår och utegym. Mitt emot Kvarteret Ångqvarn är Stadsträdgården med Parksnäckan och Uppsalas hemmaarena för Sirius fotboll och bandy.

Kommunikationer

Kontoret ligger i Uppsala Citys södra del. 10 min till centralstationen med täta buss- och tågförbindelser. Utanför dörren går Fyrisån med fina cykel och promenadstråk. I kvarteret parkerar du enkelt din cykel och i intilliggande kvarter kommer bilpool att finnas.

Service

Restaurang med tillhörande uteservering i entrén. I Spegelkvarnen bredvid finns reception med full service för våra hyresgäster. I kvarteren intill planeras för mer service och butiker.

Parkering

Möjlighet att hyra parkeringsplats i intilliggande fastighet.

Planlösning

Hög standard och fina materialval. Vackra trägolv, hög detaljrikedom, ljusa färger och högt i tak. Återbruk med hög standard står i fokus när kontoren varsamt inreds.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Uppsala city

Vi är mycket engagerade i Uppsalas utveckling, både i city och i Gränbystaden. I Uppsala city äger vi Forumkvarteret som varit en central del av Uppsalas stadskärna sedan 1953. Med de nya förvärven Mejeriet och Kvarteret Ångqvarn stärker vi vårt kontorserbjudande ytterligare.
Läs mer

Vad kul att du är intresserad!