Trevligt närområde
Moderna mötesrum
Torget i Ärvinge
Effektiva lokaler
Bra utbud av lunchrestauranger
Atea blir en av grannarna
Atrium Ljungberg är alltid nära dig som hyresgäst
Nytt café i huset
Visionsbild
Kronborgsgränd 17
Område: Kista
Lokaltyp: Kontor
Area: 7133 kvm

Kista Fronts effektiva kontor möjliggör en naturlig flexibilitet där behovet av lokaler kan växa och krympa i takt med verksamheten.

Kronborgsgränd 17, 7133 kvm

Kista Front - kontorslokaler i framkant

I Kista Front finns effektiva kontor med bästa tänkbara bekvämligheter. Dessutom möjliggör Kista Fronts effektiva kontor en naturlig flexibilitet där behovet av lokaler kan växa och krympa i takt med verksamheten.Med direkt anslutning till E18 och utmärkta parkeringsmöjligheter och bara 5 minuters promenadavstånd till tunnelbana Kista, är läget optimalt för både den bilburne och för den som åker kollektivt. Kontoren har även perfekt skyltläge mot E18, för företaget som vill synas. Det lättillgängliga läget gör det lätt för kunder att hitta hit. I direkt närhet till kontoret finns lunchrestauranger, närservice och härlig grönska.

Omgivning

Kista Front ligger strategiskt vid entrén till Kista och är det första du ser när du kommer från E18. Kombinationen mellan kontor, bostäder och service skapar levande miljöer som får människor att trivas. Här blir ni grannar med ett flertal marknadsledande företag inom ICT-sektorn.

Kommunikationer

5 minuter till tunnelbana (Kista- blå linje). 200 meter till buss och flygbuss. Direktaccess till E4 och E18. 2023 kommer tvärbanan ha en station i direkt anslutning till huset. ca 12 min till Bromma flygplats och ca 5 minuter till Helenelunds pendeltågsstation.

Service

Direkt utanför kontoret finns ett stort utbud av lunchrestauranger och närservice, såsom närbutik, kemtvätt, frisör och biluthyrning. På fem minuters promenadavstånd finns även Kista Galleria med ett komplett serviceutbud, food cort och träningsmöjligheter. Närmsta träningscenter är SATS som finns 250 meter bort i Kista Science Tower, även Friskis & Svettis samt World Class finns i Kista.

Parkering

Mycket bra parkeringsmöjligheter både utomhus och i garage.

Planlösning

Mycket trevlig planlösning med mestadels öppna ytor. Lokalen erbjuder hög följsamhet och kan anpassas efter hyresgästens behov. Samtliga lokaler är uppdelade på fyra våningar med dubbla entréer och interntrappor.

Karta
Alla Bilder
Trevligt närområde
Moderna mötesrum
Torget i Ärvinge
Effektiva lokaler
Bra utbud av lunchrestauranger
Atea blir en av grannarna
Atrium Ljungberg är alltid nära dig som hyresgäst
Nytt café i huset
Visionsbild
Intresseanmälan

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.