Ärvinge
Effektiva lokaler
Entrén
Många trevliga lunchrestauranger i området
Toget i Kista
Nytt café
Moderna mötesrum
Ärvinge
Konferenslokaler i huset
Planritning
Kronborgsgränd 21
Område: Kista
Lokaltyp: Kontor
Area: 682 kvm

I Kista Front erbjuds en helt ny typ av mötesplats. En affärsplattform för möten fylld av energi, liv och affärer.

Kronborgsgränd 21, 682 kvm

Kista Front - en affärsplattform för möten fylld av energi, liv och affärer.

I Kista Front erbjuds en helt ny typ av mötesplats. Anläggningen möjliggör en naturlig följsamhet eftersom behovet av möteslokaler i den egna ytan kan växa och krympa i takt med den egna verksamheten. I entrén och dess ljusgård ryms en mängd affärsstödjande funktioner: incheckningsdisk/reception,yta för event/mässor, café/bistro, en hub där företagen i området kan slå sig ner, samt en mötes- och konferensanläggning.

Omgivning

Kista Front har ett mycket strategiskt läge och är det första du ser när du kommer från E18. Kombinationen mellan kontor, bostäder och service skapar levande miljöer som får människor att trivas. Här blir ni grannar med ett flertal marknadsledande företag inom ICT-sektorn.

Kommunikationer

5 minuter till tunnelbana (Kista- blå linje). 200 meter till buss och flygbuss. Direktaccess till E4 och E18. 2023 kommer tvärbanan ha en station i direkt anslutning till huset. ca 12 min till Bromma flygplats och ca 5 minuter till Helenelunds pendeltågsstation.

Service

Direkt utanför kontoret finns ett stort utbud av lunchrestauranger och närservice, såsom närbutik, kemtvätt, frisör och biluthyrning. På fem minuters promenadavstånd finns även Kista Galleria med ett komplett serviceutbud, food court och träningsmöjligheter. Närmsta träningscenter är SATS som finns 250 meter bort i Kista Science Tower, även Friskis & Svettis samt World Class finns i Kista.

Parkering

Ca 1100 parkeringsplatser i området.

Planlösning

Husets utformning skapar följsamma och yteffektiva kontorslösningar.Lokalen som ligger en våning upp i huset har bra förutsättningar för att kunna anpassas efter hyresgästens behov.

Karta
Alla Bilder
Ärvinge
Effektiva lokaler
Entrén
Många trevliga lunchrestauranger i området
Toget i Kista
Nytt café
Moderna mötesrum
Ärvinge
Konferenslokaler i huset
Planritning
Intresseanmälan

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.