övriga Stockholm

På några ytterligare platser i Stockholm har vi fler fastigheter.
På några ytterligare platser i Stockholm har vi fler fastigheter.
Vision

Fastigheter i övriga Stockholm

Drottninggatan

På Drottninggatan i centrala Stockholm, i ett av Stockholms bästa lägen, äger vi två klassiska fastigheter. Glashuset är en modern handelsplats med några av marknadens starkaste modeaktörer, bland andra Jack&Jones, Vero Moda och Weekday. I den andra fastigheten, på Drottninggatan 68, är modeföretaget Zara den största hyresgästen. Båda fastigheterna innehåller också kontor.

Kungsholmen

Vår fastighet på Kungsholmen ligger vid Fridhemsplan och är ursprungligen en cykelfabrik från förra sekelskiftet. Idag är det en modern kontorsfastighet där vi bevarat den gamla industrikaraktären. Under ett antal år har vi låtit en av husväggarna vara en plats för graffitikonst där olika konstnärer gjort avtryck.

Kontor Atrium Ljungberg

Hammarby Sjöstad

Hammarby Sjöstad är en internationellt erkänd och prisbelönad stadsdel i Stockholm som ligger nära både natur och innerstan. Bostäder, kontor, shopping och service i kombination med parker och gång- och cykelstråk har gjort staden charmig och trivsam. Här har vi en fastighet på Textilgatan 31 i ett fint läge där Sjöstaden och Södermalm möts.

Västberga Handel

Västberga Handel

I Västberga Handel, intill E4 vid söderförorten Telefonplan, finns butiker som Stora Coop, Systembolaget, Kronans Apotek, Cykloteket, Budo Fitness och Rusta. Närheten till stadsdelarna Liljeholmen, Älvsjö och Hägersten gör att området lätt nås av många människor.  Västberga Handel

kontakta oss