Fasad
Huset från utsidan
Träna i det gröna
Cykla till jobbet
After work med kollegorna på Nobelberget
Bra gymmöjligheter i området
Planlösning
Öppet kontorslandskap
Öppet kontorslandskap med mötesrum med glasvägg
En del av takterrass med utsikt mot Sofia
Textilgatan 31
Område: Hammarby Sjöstad
Lokaltyp: Kontor
Area: 799 kvm

Hyr kontor i hjärtat av Hammarby Sjöstad med närhet till såväl city som naturområden.

Textilgatan 31, 799 kvm

Ljus och rymlig kontorslokal i ett av Hammarby Sjöstads bästa lägen

Nu finns möjlighet att hyra kontor i ett av Hammarby Sjöstads bästa lägen. Här finns närhet till all tänkbar service, natursköna promenadstråk och mycket goda kommunikationer.

Omgivning

Hammarby Sjöstad är ett av Stockholms nyare områden och har blivit internationellt erkänd och prisbelönad stadsdel med gott om service, restauranger, träningsanläggningar och annat som kan tänkas behövas i vardagen. Här finns stadens puls bara några minuter bort och samtidigt trevliga promenadstråk längs vattnet och närhet till naturen. Här har miljötänk funnits med från start, vilket märks tydligt i hela området. I området finns även Hammarbybacken - Stockholm mest centrala skidanläggning.

Kommunikationer

Kommunikationerna i området är utmärkta. Fastigheten på Textilgatan 31 ligger precis intill Mårtensdals tvärbanestation, som på fyra minuter tar dig till knutpunkten Gullmarsplan. Här finns även möjligheten att ta en färja från Lumabryggan, via Södermalm och Nybroplan. På Textilgatan går även buss 74 till Skanstull och Mariatorget.

Service

Hammarby Sjöstad har ett rikt serviceutbud med mycket restauranger, shopping och träningsmöjligheter. Här finns populära Restaurang Göteborg, där du med fördel avnjuter lunchen på trädäcket i solen. Eller varför inte en god burgare hos Texas Longhorn eller smårätter hos Sthlm Tapas? I området finns god närservice, såsom Systembolaget, apoteket För den aktiva finns bra träningsmöjligheter ute i naturen eller på SATS, Friskis & Svettis m. fl. På några minuter med tvärbanan har du också tillgång till köpkvarteret Sickla, som blivit framröstat som Stockholms bästa handelsplats.

Parkering

Garageplatser finns att hyra med uppgång i fastigheten.

Planlösning

Öppen planlösning med konferensrum och kök. Lokalen ligger på plan sju.

Karta
Alla Bilder
Fasad
Huset från utsidan
Träna i det gröna
Cykla till jobbet
After work med kollegorna på Nobelberget
Bra gymmöjligheter i området
Planlösning
Öppet kontorslandskap
Öppet kontorslandskap med mötesrum med glasvägg
En del av takterrass med utsikt mot Sofia
Intresseanmälan

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.