Entré Bas Barkarby
Konceptidén bygger på samverkan och stora delar shared spaces.
Växande Barkarbystaden
Spektakulär arkitektur
Black Box Barkarby
Black Boxen erbjuder hög nivå av  ljud- och ljusteknik samt en läktare som kan varieras.
Inbjudande foajé
Öppen kontorslösning
Välkomnande reception
Huset sett från motorvägen
Entré Bas Barkarby
Konceptidén bygger på samverkan och stora delar shared spaces.
Växande Barkarbystaden
Spektakulär arkitektur
Black Box Barkarby
Black Boxen erbjuder hög nivå av  ljud- och ljusteknik samt en läktare som kan varieras.
Inbjudande foajé
Öppen kontorslösning
Välkomnande reception
Huset sett från motorvägen

Veddestabron 10

Området Barkarbystaden
Area 191 kvm
Lokaltyp Kontor

Upptäck en ny stadsdel, här skapar vi mötesplatser på en ny nivå.

Ett strategiskt läge för ditt kontor i Barkarby, välkommen att teckna avtal på denna toppmoderna lokal med oslagbar utsikt. På plan 11 hittar du en kontorslokal om 191 kvm med panoramavy över den växande Barkarbystaden. Här kommer inom ett par år en ny stadsdel ha vuxit fram där Bas Barkarby är navet för samverkan mellan näringsliv, lärande och kultur. Lokalen är inflyttningsklar i januari 2022, men redan till våren 2021 kommer våningsplanet stå redo för besök på plats.

Bas Barkarby blir något vi inte tidigare sett i Järfälla och nordvästra Stockholm. Konceptidén bygger på samverkan och lärande. En plats utformad för möten och interaktion. Det blir moderna kontorslokaler i olika storlekar samt flera våningar med sk. shared spaces - ytor som kan delas av många och fungera på flera olika sätt. Förutom kontors - och utbildningslokaler kommer Bas Barkarby även att innehålla bibliotek, projektverkstäder, en multihall som kan nyttjas för idrottsevenemang, mässor och event, en sk. Black Box särskilt anpassad för avancerade scen- och konferensverksamheter samt såklart restaurang, café och spontana mötesytor. Bas Barkarby blir platsen för företag och verksamheter med stort intresse för forskning och utveckling. Här finns möjligheter att skapa testbäddar, interagera med målgrupper och framtidens arbetskraft.

Omgivning

Bas Barkarby ligger på det tidigare flygfältet. Det är ett område i utveckling, den sk. Barkarbystaden. Fokus ligger på hållbarhet och smarta miljölösningar för allt nytt som byggs i Barkarbystaden. Här finns en hel del bostäder och Barkarby Handelsplats ligger 5 minuter bort med bil. På andra sidan E18 utvecklas servicefunktioner som bland annat sjukhus och fler handelslokaler. Läs mer om områdets utveckling på www.barkarbystaden.se eller på www.basbarkarby.se

Kommunikationer

- Gångavstånd till Barkarby pendeltågsstation
- Bussar
- Direkt anslutning till E18
- Framtida tunnelbana

Service

Bas Barkarby kommer att erbjuda service i form av
- restaurang och café, cateringmöjligheter
- konferens, multihall för större mässevenemang och idrott
- en tekniskt stark Black Box väl anpassad för ljus- och ljudupplevelser
- cykelrum med pumpstation
- parkeringsmöjligheter

Planlösning

Flexibla, nybyggda arbetsmiljöer med högsta standard. Du kan teckna lokaler från 429 kvm och uppåt. Tillsammans med dig utformar vi arbetsplatsen så att det passar din verksamhet. Inflyttning under 2021/2022.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Barkarbystaden

Om 15 år beräknas närmare 40 000 människor bo i Barkarbystaden, en hållbarhetsfokuserad stadsdel som blir en av Stockholms viktigaste knutpunkter med både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg.
Läs mer

Vad kul att du är intresserad!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.