Inspiration från annan hyresgäst
Inspiration från annan hyresgäst
Inspiration från annan hyresgäst
Inspiration från annan hyresgäst
Inspiration från annan hyresgäst
Inspiration från annan hyresgäst

Hälsingegatan 49

Området Hagastaden
Area 720 kvm
Lokaltyp Kontor

Stor och ljus lokal med charmig industrikaraktär

2030 står Hagastaden färdig. Men redan nu är känslan i och omkring Stockholms nya stadsdel olik allt annat. Här för den stora andelen internationella företag och storslagen arkitektur direkt tankarna till andra världsmetropoler. Och en ständig känsla av att världen står för dörren bidrar till att skapa en unik miljö med sin alldeles egen attityd, smak och identitet. Nu finns möjlighet att vara en del av denna stadsdel och utvecklas i takt med den. Välkommen till Hagastaden!

Kommunikationer

Lokalen är beläget mitt i hjärtat av Hagastaden med både närhet (5 minuter) till Odenplans pendeltågstation, innerstadsbussar och natursköna Hagaparken. Runt 2027 kommer utbyggnaden av gula tunnelbanelinjen vara klar. Den ska gå från Odenplan till Hagastaden och senare byggas vidare till Arenastaden i Solna.

Service

I Hagastaden finns all tänkbar service du kan önska. Nära till allt, såväl shopping och nöje som hälsa och välmående i form av grönska och parker.

Parkering

Parkeringsmöjlighet finns i någon av våra varmgarage i fastigheten. Cykelgarage, omklädningsrum och ett mindre gym som alla sittande HG har tillgång till, finns i fastigheten.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Hagastaden

Fram till 2030 växer en ny stadsdel fram som binder samman Stockholm med Solna. Här skapas en ultraurban stadsdel med den där speciella känslan av riktig storstad.
Läs mer

Vad kul att du är intresserad!