Visionsbild kontoret
Visionsbild arbetsplats
Visionsbild landskap
Visionsbild pentry
Mitt i Hagastadens hjärta
Gröna miljöer
Visionsbild kontoret
Visionsbild arbetsplats
Visionsbild landskap
Visionsbild pentry
Mitt i Hagastadens hjärta
Gröna miljöer

Norra Stationsgatan 69

Området Hagastaden
Area 2906 kvm
Lokaltyp Kontor

Flexibel och yteffektiv kontorslokal med industriell känsla.

Generös kontorslokal på två våningsplan med hörnläge och stora fönsterpartier. Lokalen kommer att anpassas efter företagets behov och önskemål

Omgivning

Hagastaden är en växande stadsdel där Stockholm och Solna möts och kommer när allt står klart att vara ett av Stockholms största utvecklingsområden genom tiderna. Fram till år 2030 ska det tidigare Norra Stationsområdet bebyggas och utvecklas till en helt ny del av staden, med en kombination av boende, parkområden och ett kunskapsintensivt näringsliv.

Kommunikationer

Lokalen är belägen mitt i hjärtat av Hagastaden med både närhet (5 minuter) till Odenplans pendeltågstation, innerstadsbussar och natursköna Hagaparken. 2027 kommer utbyggnaden av gula tunnelbanelinjen vara klar. Den ska gå från Odenplan till Hagastaden och senare byggas vidare till Arenastaden i Solna.

Service

Fastighetsområdet Hagastaden har ett stort utbud av både handel, restauranger och övrig service. Allt du kan önska dig ligger inom promenadavstånd.

Parkering

Parkeringsmöjlighet finns i någon av våra varmgarage i fastigheten. Cykelgarage, omklädningsrum och ett mindre gym finns i fastigheten.

Planlösning

Öppen planlösning med plats för både kontorslandskap, egna kontor, små eller stora mötesrum. Fördelad på två plan. Tillsammans skapar vi ert drömkontor.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Hagastaden

Fram till 2030 växer en ny stadsdel fram som binder samman Stockholm med Solna och skapar ett av världens främsta kluster för life science.
Läs mer

Vad kul att du är intresserad!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.