Solnavägen 1
Område: Hagastaden
Lokaltyp: Kontor
Area: 3485 kvm

Life City byggs med både hjärta och hjärna. Lokaler mitt i life science klustret i Hagastaden.

Solnavägen 1, 3485 kvm

Life City - Kvarteret med hjärta och hjärna

Vi bygger Life City - en attraktiv mötesplats mitt i Hagastaden. Visionen är att med hjärta och hjärna forma nya dynamiska och attraktiva mötesplatser för de som verkar inom life science. Life City klustrar och samlar aktörer som aktivt bidrar till framgång för hela området.

Life City kommer att märkas. Huset byggs på en överdäckning av E4:an. Med sina sju våningar och en iögonfallande arkitektur blir det en byggnad lätt att orientera sig efter. Entréplanet är öppet och välkomnande för alla, med en restaurang och möjligheter till spontana möten i en ljus och luftig innergård. Byggnaden miljöcertifieras enligt Breeam och förses med rymliga cykelgarage, omklädningsrum och rikliga wellness-funktioner.

Hagastaden utvecklas i rask takt. Mitt emot Life City har Elite Hotel Carolina Tower öppnat sedan något år. Här finns konferensmöjligheter, terrass, bar och en uppskattad restaurang. Parallellt med att Life City byggs kommer Hagastadens redan utmärkta kommunikationer att stärkas med både Citybana och ny tunnelbanestation. Inflytt i kvarteret är möjligt fr o m år 2022, men lokaler i olika storlekar kan demonstreras digitalt och signas redan nu.

Karta
Alla Bilder
Utsikt från de övre våningsplanen.
Visionsbild - Life City sett från Solnavägen.
Visionsbild - Life City sett från E4:an
Visionsbild - Life City entréplan.
Visionsbild - den öppna ljusgården, en spontan mötesplats.
Visionsbild - interiör LIfe City
Hotell Elite Caroline Tower, mitt emot LIfe CIty. 221 rum, konferens, gym och restaurang.
Haga Bottega. Hotell Elite Carolina Towers restaurang.
Life City byggs bokstavligen på E4:an, mitt mellan Solna och Stockholm.
Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.