Liljeholmsvägen 18
Område: Liljeholmen
Lokaltyp: Kontor
Area: 248 kvm

Flexibel kontorslokal med centralt läge

Liljeholmsvägen 18, 248 kvm

Ljus kontorslokal med högt och bra läge i attraktiva området Liljeholmen.

Här erbjuds en ljus kontorslokal i en väl fungerande fastighet med centralt läge samt stor grönskande innergård i söderläge.
Lokalen som är anpassad för ca 15 personer har fönster åt två väderstreck, kök, tre WC, dusch. I samband med kontraktsskrivning påbörjas en totalrenovering, vilket möjliggör för den kommande hyresgästen att anpassa
planlösningen efter sina egna önskemål och behov. Fiberanslutning finns i huset.
Övriga hyresgäster i fastigheten är bl. a. Bankgirot, HM, CGI, Egencia och Liljeholmen/Lustikulla konf

Omgivning

Stora Katrineberg har ett utmärkt citynära läge precis vid vattnet intill Liljeholmshamnen i anslutning till Marieviks kontorsområde och Liljeholmens galleria. Här finns närhet till service, goda kommunikationsmöjligheter inom några minuters promenadavstånd och smidig access till E4/E18.
Byggnader i området visar på det historiska arvet inte minst med liljeholmens 1700 tals gård som är belägen på innergården.

Kommunikationer

På några minuters gångavstånd finns Liljeholmens tunnelbanestation (röda linjen) där tunnelbanan går cirka var tredje minut som tar dig till Slussen på 6 minuter. Den bilburne har direktaccess till E4/E18. Här finns även tvärbanan som tar dig till Alvik och Sickla udde, samt ett stort antal busslinjer. En kort promenad över Liljeholmsbron tar dig till Hornstull och övriga Södermalm.

Service

Kontorsområdet ligger i direkt anslutning till Stora Katrineberg där det finns ett antal lunchrestauranger. Liljeholmens Galleria är ett köpcentrum med 90 butiker som ligger på tre minuters promenadavstånd från Point Liljeholmen. Här finns alla tänkbara bekvämligheter i form av shopping, restauranger systembolag och apotek. Här finns även bra träningsmöjligheter, såsom SATS och Itrim. På andra sidan Liljeholmsbron vid Hornstull finns även ett Friskis & Svettis

Parkering

Generös tillgång till parkeringsplatser i varmgarage, kallgarage och utomhus. Möjlighet till biltvätt i varmgarage finns. Det finns ett flertal cykelförråd i området.

Planlösning

Flexibel planlösning med möjlighet till öppet landskap, kontor och mötesrum.

Karta
Alla Bilder
Mysiga omgivningar
Visionsbild kontorsmiljö
Visionsbild interiör
Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.