Järnvägsgatan 15
Område: Sickla
Lokaltyp: Kontor/Butik
Area: 220 kvm

Vacker industrilokal med egen butiksdel för kontor, showroom eller kreativ verksamhet på 31 + 189 kvm

Järnvägsgatan 15, 220 kvm

Vacker industrilokal med entresolvåning

I hjärtat av Sickla ligger Monteringshallen och här finns nu möjlighet att hyra 220 okonventionella kvadratmeter. Från gångstråket på Järnvägsgatan har lokalen en egen glasad entré. Betonggolvet innanför de spröjsade rutorna är samma som när byggnaden användes för montering av dieselmotorer. Idag väljer du själv om ytan i markplan ska användas som butik, showroom eller bara en ovanligt trevlig lounge-yta.
Uppför den industribetonade trappan kommer man till 189 kvm öppen lokal med två stora takfönster och plats för flertalet arbetsplatser. Ena långväggen pryds av fönster, vilka vetter in mot Monteringshallens kreativa kluster (det är här alla våra duktiga hantverkare och konstnärer håller till).
Lokalen är idag förberedd för verksamhet med ventilation, el-central och grundläggande funktioner men de sista lösningarna bygger vi klart först när vi vet exakt hur du vill ha det. Välkommen hit för en visning!

Omgivning

Önskas storstadspuls eller naturområden? Här finns båda! Sicklasjön, Hammarbybacken och hela Nackareservatet ligger inom räckhåll och in till stan är det endast en tur med Saltsjöbanan, bussen, cykeln eller båten. Välkommen!

Kommunikationer

I området finns det gott om parkeringsplatser både utomhus och i garage. Ett knappt kvarter bort stannar både tvärbanan och Saltsjöbanan. Tunnelbanans nya station Sickla kommer att ha sin uppgång intill den befintliga tågstationen. Bussarna i området trafikerar både Slussen, Södermalm, Älta och Nacka/Värmdö. Om man föredrar cykel finns det ett väl utbyggt vägnät i Kommunen även för detta.

Service

Som en del av Sickla Köpkvarter befinner man sig i sällskap av 150 butiker, ett 30-tal restauranger samt ett förstklassigt utbud av kultur, vård & rekreation.

Parkering

Det finns gott om parkeringsplatser både i garage och utomhus.

Planlösning

Layouten diskuteras och beslutas tillsammans mellan hyresgäst och fastighetsägare men generellt gör sig lokalen väl för en öppen planlösning.

Övrigt

I Sickla uppstod i slutet av 1800-talet det första industriområdet utanför tullarna och flera av Wallenbergsfärens industriföretag har verkat här. Idag är de gamla fabrikerna och verkstäderna omsorgsfullt renoverade och fyllda med nya verksamheter. Det ger en skön känsla som är svår att hitta någon annanstans och lokalerna präglas av den klassiska industristilen med fri rymd och material som tegel, glas, stål och betong. Med respekt för platsens själ får vi Sickla att växa vidare in i framtiden.

Karta
Alla Bilder
Vacker och välbevarad industribyggnad med stor och välkomnande entré
Belägen på ett trevligt butiksstråk mitt i centrala Sickla
Rymlig kontorslokal som utformas efter era önskemål
Skapa en kreativ miljö under de fina takfönstren
Den maffiga industriella trappan som leder upp till plan två
Vackra flexibla ytor, entréplan är perfekt för ett showroom ellerv en butik
Stor vacker entré, perfekt för en välkomnande lounge
Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.