Sickla industriväg 12
Område: Sickla
Lokaltyp: Butik
Area: 64 kvm

Nybyggd butikslokal i ett av Stockholms mest spännande områden. Välkommen!

Sickla industriväg 12, 64 kvm

Bästa skyltläge på Nobelberget

Bygget av Nobelbergets första bostadskvarter pågår för fullt. 70-talet lägenheter kompletteras med trevliga butikslokaler i markplan och detta är lokal 1, omfattandes 64 kvm. Vid tillträde kommer wc, pentry, el-central och ventilation att vara färdigt. Sedan väljer du resten och bestämmer hur lokalen ska utformas. Ska det byggas rum, vill jag ha undertak eller synliga installationer, vilken typ av belysning föredrar jag? Med andra ord en unik möjlighet som ger full frihet att anpassa lokalen efter just din verksamhet.

Omgivning

Atrium Ljungberg är mitt uppe i att utveckla Nobelberget vidare till en banbrytande stadsdel med både bostäder, kontor och mötesplatser – både genom att bygga nytt och genom att bevara äldre byggnader. Nobelberget är idag utkanten av gamla Sickla Industriområde och den del av Sickla som tills helt nyligen har använts för industriändamål. Atrium Ljungberg har i samverkan med många människor inom musik, teater, konst och klubbverksamhet på senare år utvecklat Nobelberget till en av Stockholms mest spännande arenor för kultur och event. Utvecklingen av Nobelberget ger oss möjlighet att koppla samman stadsdelarna Hammarby Sjöstad och Sickla på ett naturligt sätt.

Kommunikationer

Från Nobelberget tar du dig lika lätt till centrala Stockholm som till skärgården. Det finns flera busslinjer, tvärbana, Saltsjöbanan och flertalet cykelvägar. Framöver kommer tunnelbanans blåa linje till Sickla vilket gör dina resealternativ fler och din restid ännu kortare.

Service

Nobelberget är en del av Sickla Köpkvarter med långt över hundratalet koncept för både vardagsärenden och inspiration. Området lockar besökare med inte bara traditionell handel och service utan även en unik blandning av kultur, kontor, upplevelser och härlig stämning.

Parkering

Flertalet garage och parkeringsytor ägs och hanteras av fastighetsägaren i området. Tillgång och pris varierar men lösningar finns!

Planlösning

Lokalen har egen entré mot Sickla Industriväg och stora skyltfönster pryder hela långsidan. Takhöjden överstiger 3,5 m vilket ger en ljus lokal med härlig känsla. Eftersom hyresgästen ansvarar för det sista av färdigställandet är planlösningen flexibel och valfri.

Karta
Alla Bilder
Närhet till goda kommunikationer
Rå lokalyta att forma efter önskemål
Formalinfabriken på Nobelberget
Härliga luncher i solen
Inspireras av hantverket i Monteringshallen
Översiktsbild Marcusplatsen
Visionsbild fasad Nobelberget
Granne med Sickla köpkvarter
Intresseanmälan

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.