Sickla industriväg 16
Område: Sickla
Lokaltyp: Butik
Area: 47 kvm

Etablera din verksamhet i ett av Stockholms mest spännande områden; Nobelberget – en del av Sickla!

Sickla industriväg 16, 47 kvm

Butikslokal på Nobelberget

Bygget av Nobelbergets första bostadskvarter pågår för fullt. 70-talet lägenheter kompletteras med trevliga butikslokaler i markplan och denna lokal omfattas av 47 kvm. Vid överlämning kommer wc, pentry, el-central och ventilation att vara färdigt. Sedan bestämmer du resten. Ska det byggas rum? Vill jag ha undertak eller synliga installationer? Typ av belysning? Detta ger full frihet att anpassa lokalen efter just din verksamhet.

Omgivning

Nobelberget är på god väg att bli en av Stockholms mest banbrytande stadsdelar med både bostäder, kontor och mötesplatser. Detta gör vi på Atrium Ljungberg både genom att bygga nytt och genom att bevara äldre byggnader. Utvecklingen av Nobelberget ger oss möjlighet att koppla samman stadsdelarna Hammarby Sjöstad och Sickla på ett naturligt sätt. Vi har i samverkan med många människor inom musik, teater, konst och klubbverksamhet på senare år utvecklat Nobelberget till en av Stockholms mest spännande arenor för kultur och event. Nobelberget är idag utkanten av gamla Sickla Industriområde och den del av Sickla som tills helt nyligen har använts för industriändamål. Med sin topografi och på grund av sin användning har området länge hållits stängt och varit otillgängligt för allmänheten.

Kommunikationer

Från Nobelberget tar du dig lika lätt till centrala Stockholm som till skärgården. Det finns flera busslinjer, tvärbana, Saltsjöbanan och flertalet cykelvägar. Framöver kommer tunnelbanans blåa linje till Sickla vilket gör dina resealternativ fler och din restid ännu kortare.

Service

Nobelberget är en del av Sickla Köpkvarter med långt över hundratalet koncept för både vardagsärenden och inspiration. Området lockar besökare med, inte bara traditionell handel och service utan även en unik blandning av kultur, kontor, upplevelser och härlig stämning.

Parkering

Flertalet garage och parkeringsytor ägs och hanteras av fastighetsägaren i området. Tillgång och pris varierar men lösningar finns!

Planlösning

Lokalen har egen entré mot Sickla Industriväg och stora skyltfönster pryder lokalen längs Sicklastråket. Eftersom takhöjden uppgår till nästan 5 m finns det möjlighet att bygga ett loft/entresol, vilket ger ytterligare yta till din verksamhet.

Karta
Alla Bilder
Ta plats i Sickla
Fasadbild
Formalinfabriken med kreativa näringar
Närhet till Sicklasjön
Dieselverkstaden på Marcusplatsen
De gröna byggnaderna visar Sickla Industrivägs placering på Nobelberget.
Visionsbild
Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.