Sicklastråket 25
Område: Sickla
Lokaltyp: EjVald
Area: 80 kvm

I denna lokal väljer du själv hur slutresultatet ska bli och huset är klart under hösten 2020. Välkommen!

Sicklastråket 25, 80 kvm

Nybyggt på Nobelberget

Bygget av Nobelbergets första bostadskvarter pågår för fullt. 70-talet lägenheter kompletteras med trevliga butikslokaler i markplan och detta är lokal 4, omfattande 80 kvm. Här finns takhöjd, skyltfönster och fritt utrymme för egna idéer. I byggnaderna runt omkring finns både kontor, bostäder, restaurang och en förskola.

Omgivning

Nu byggs första etappen på Nobelberget i Sickla – ett av Stockholms mest spännande områden. Atrium Ljungberg är mitt uppe i att utveckla Nobelberget vidare till en banbrytande stadsdel med både bostäder, kontor och mötesplatser – både genom att bygga nytt och genom att bevara äldre byggnader. Vi har i samverkan med många människor inom musik, teater, konst och klubbverksamhet på senare år utvecklat Nobelberget till en av Stockholms främsta arenor för kultur och event. Utvecklingen av Nobelberget ger oss möjlighet att koppla samman stadsdelarna Hammarby Sjöstad och Sickla på ett naturligt sätt.

Kommunikationer

Från Nobelberget tar du dig lika lätt till centrala Stockholm som till skärgården. Det finns flera busslinjer, tvärbana, Saltsjöbanan och flertalet cykelvägar. Framöver kommer tunnelbanans blåa linje till Sickla vilket gör dina resealternativ fler och din restid ännu kortare.

Service

Nobelberget är en del av Sickla Köpkvarter med långt över hundratalet koncept för både vardagsärenden och inspiration. Området lockar besökare med, inte bara traditionell handel och service utan även en unik blandning av kultur, kontor, upplevelser och härlig stämning.

Parkering

Parkering i området finns.

Planlösning

Eftersom hyresgästen ansvarar för det sista av färdigställandet är planlösningen flexibel och valfri.

Karta
Alla Bilder
Mysigt kvarter
Bli en del av Sickla
Lummiga Marcusplatsen
Ta den av Dieselverkstadens utbud
Lokalen från utsidan med sin fina tegelfasad
De gröna byggnaderna visar Sicklastråkets placering på Nobelberget.
Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.