Sicklastråket 31
Område: Sickla
Lokaltyp: EjVald
Area: 93 kvm

Nu byggs första etappen på Nobelberget i Sickla – ett av Stockholms mest spännande områden. Lokal i markplan finns tillgänglig från hösten 2020.

Sicklastråket 31, 93 kvm

Kontor, butik eller mitt emellan

Bygget av Nobelbergets första bostadskvarter pågår för fullt. 70-talet lägenheter kompletteras med trevliga butikslokaler i markplan och detta är lokal 3, omfattandes 93 kvm. Lokalen har egen entré mot Sicklastråket och stora skyltfönster pryder hela långsidan av fasaden.

Vid överlämning kommer wc, pentry, el-central och ventilation att vara färdigt, sedan bestämmer du resten. Rumsindelat eller öppen planlösning, undertak eller synliga installationer, val av belysning och mer därtill. Som hyresgäst här har du full frihet att anpassa lokalen efter just din verksamhet.

Nobelberget ligger precis intill Sickla köpkvarter med en mängd Restauranger och butiker samt goda kommunikationer in till centrala Stockholm. I området finns även flertalet kontor, bostäder, restaurang och en förskola.

Omgivning

Nobelberget är idag utkanten av gamla Sickla Industriområde och den del av Sickla som tills helt nyligen har använts för industriändamål. Med sin topografi och på grund av sin användning har området länge hållits stängt och varit otillgängligt för allmänheten.
Atrium Ljungberg har i samverkan med många människor inom musik, teater, konst och klubbverksamhet på senare år utvecklat Nobelberget till en av Stockholms mest spännande arenor för kultur och event.
Nu ska vi utveckla Nobelberget vidare till en banbrytande stadsdel med både bostäder, kontor och mötesplatser – både genom att bygga nytt och genom att bevara äldre byggnader. Utvecklingen av Nobelberget ger oss möjlighet att koppla samman stadsdelarna Hammarby Sjöstad och Sickla på ett naturligt sätt.

Kommunikationer

Från Nobelberget tar du dig lika lätt till centrala Stockholm som till skärgården. Det finns flera busslinjer, tvärbana, Saltsjöbanan och flertalet cykelvägar. Framöver kommer tunnelbanans blåa linje till Sickla vilket gör dina resealternativ fler och din restid ännu kortare.

Service

Nobelberget är en del av Sickla Köpkvarter med långt över hundratalet koncept för både vardagsärenden och inspiration. Området lockar besökare med, inte bara traditionell handel och service utan även en unik blandning av kultur, kontor, upplevelser och härlig stämning.

Parkering

Flertalet garage och parkeringsytor ägs och hanteras av fastighetsägaren i området. Tillgång och pris varierar men lösningar finns!

Planlösning

Eftersom hyresgästen ansvarar för det sista av färdigställandet är planlösningen flexibel och valfri.

Karta
Alla Bilder
Rå lokalyta att forma efter önskemål
Fågelperspektiv Sickla och Nobelberget
Översiktsbild Marcusplatsen
Närhet till goda kommunikationer
Inspireras av hantverket i Monteringshallen
Härliga luncher i solen
Visionsbild fasad Nobelberget
De gröna byggnaderna visar Sicklastråkets placering på Nobelberget.
Visionsbild kontor
Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.