Medborgarplatsen 3
Område: Södermalm
Lokaltyp: Kontor
Area: 242 kvm

Kontor i hjärtat av Södermalm, högst upp i det välkända Söderhallarna. Lokalen hyrs ut på kort tid samt i befintligt skick.

Medborgarplatsen 3, 242 kvm

Centralt belägen kontorslokal högst upp i huset

Välkända Söderhallarna inrymmer såväl kontorslokaler som saluhall. Nu finns en unik möjlighet att på kort tid, preliminärt t.o.m. hösten 2022, förhyra en kontorslokal innefattande elva arbetsplatser högst upp i huset. Öppen planlösning med kontorslandskap och separata mötesrum. Perfekt för er som är i behov av tillfälliga arbetsplatser.

Omgivning

I Söderhallarna, beläget på Medborgarplatsen, finns närhet till allt vad Södermalm har att erbjuda i form av gröna parker och service. I bottenplan återfinns den välkända Saluhallen och en kulinarisk matupplevelse.

Kommunikationer

Medborgarplatsen når ni med enkelhet via gröna linjens tunnelbana eller med diverse innerstadsbussar.

Service

Här finns allt du behöver, ett välrenommerat serviceutbud finns att tillgå i såväl huset som omkringliggande delar av Medborgarplatsen.

Parkering

Garage finns ej att tillgå.

Planlösning

Högst upp i huset på ett ostört läge återfinns denna kontorslokal vilken möjliggör elva stadigvarande arbetsplatser i öppet landskap. Vidare finns fyra separata kontor/mötesrum, två WC-utrymmen samt två förråd.

Karta
Alla Bilder
Härligt ljusinsläpp
Ljus lokal med glaspartier
Allt du behöver i ett hus
Spännande planlösning
I populära Söderhallarna
Stora gemensamma ytor
Ta en fika hos Sebastien
Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.