Löfströms allé 5
Område: Sundbyberg
Lokaltyp: Kontor
Area: 1272 kvm

Här sitter du i Marabous anrika lokaler med stort ljusinsläpp med närhet till vatten och grönska.

Löfströms allé 5, 1272 kvm

Härlig industrilokal i grönområde

Här finns service som bemannad reception och konferenscenter, med närhet till både gym och shopping. Lokalerna är ljusa och fräscha med industrikänsla och kan anpassas efter hyresgästens önskemål. Nu har vi även uppdaterat konferenslokalerna och andra delar av interiören i huset.

Omgivning

Fastigheten ligger i ett lugnt kvarter i centrala Sundbyberg, ett stenkast bort går Bällstaån som har trevliga promenadstråk hela vägen in till Kungsholmen. I det direkta närområdet ligger även den prisbelönta Marabouparken.

Kommunikationer

Sundbybergs station är en stark kommunikationsnod. Här finns fjärrtåg, tunnelbana, tvärbana samt flera busslinjer. Bromma flygplats ligger inom 10 minuter med bil/taxi och Arlanda cirka 20 minuter.

Service

I det direkta närområdet finns all tänkbar service att tillgå. Ca 2 minuters promenad bort så ligger Signalfabriken som erbjuder allt från dagligvaruhandel till lunchrestauranger och shopping.

Parkering

Bra tillgång till parkering i vårt intilliggande garage.

Planlösning

Öppen och ljus planlösning

Övrigt

Ljus lokal i ett av Sundbybergs bästa lägen.

Karta
Alla Bilder
Arbetskök
Konferensrum
Stort konferensrum
Arbetsplatser
Kontorsvy
Kontorsvy
Arbetsplatser
Intresseanmälan

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.