Löfströms allé 5
Område: Sundbyberg
Lokaltyp: Kontor
Area: 1370 kvm

Ljus, rymlig och charmig lokal i ett lugnt, grönt område i Sundbyberg

Löfströms allé 5, 1370 kvm

Rymlig lokal nära Bällstaån i Sundbyberg

Industricharm i lokalen och natur runt hörnet för härliga lunchpromenader. Här sitter du i Marabous gamla fabrik med möjlighet att anpassa lokalen helt efter dina önskemål. Ljusa, öppna ytor med fräsch standard. Stor möjlighet att påverka utformandet av ditt nya kontor.

Omgivning

Fastigheten ligger i ett lugnt kvarter i centrala Sundbyberg, ett stenkast bort går Bällstaån som har trevliga promenadstråk hela vägen in till Kungsholmen. I det direkta närområdet ligger även den prisbelönta Marabouparken.

Kommunikationer

Sundbybergs station är en stark kommunikationsnod. Här finns fjärrtåg, tunnelbana, tvärbana samt flera busslinjer. Bromma flygplats ligger inom 10 minuter med bil/taxi och Arlanda cirka 20 minuter.

Service

I det direkta närområdet finns all tänkbar service att tillgå. Ca 2 minuters promenad bort så ligger Signalfabriken som erbjuder allt från dagligvaruhandel till lunchrestauranger och shopping.

Parkering

Bra tillgång till parkering i vårt intilliggande garage.

Planlösning

Öppen planlösning

Övrigt

Naturnära i Sundbyberg med all tänkbar service i närområdet.

Karta
Alla Bilder
Arbetskök
Konferensrum
Stora konferensrummet
Arbetsplatser
Kontorsvy
Kontorsvy
Arbetsplatser
Intresseanmälan

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.