Smedsgränd 5B
Område: Forumkvarteret
Lokaltyp: Kontor
Area: 180 kvm

Nyrenoverat kontor med balkong ut mot gågatan och Forumtorget

Smedsgränd 5B, 180 kvm

Kontor med egen balkong ut mot Forumtorget

I Forumkvarteret bygger vi om och skapar kontor i nyskick samtidigt som vi tar tillvara på fastighetens tidstypiska 50-tals detaljer.

Högst upp i huset, med fönster ut mot gågatan och Forumtorget har vi skapat detta fantastiska kontor. Öppet och ljust, med industrikaraktär. Guldkornen är balkongen mot Forumtorget och det snad taket som skapar en tydlig karaktör.

Inflyttning omgående.

Omgivning

Mycket centralt beläget kontor i ett av Uppsalas bästa lägen, med ingång från Smedsgränd. Fastigheten är belägen mellan Dragarbrunnsgatan och Kungsängsgatan. Närhet till gågatan och promenadstråk längs Fyrisån.

Kommunikationer

Centralt i Uppsala, endast ett stenkast från Uppsalas centralstation. Från Stockholm är det enkelt att pendla, med bil tar det cirka 40 minuter. Bra kommunikationer med SJ-trafik och pendeltåg. Frekventa avgångar varje dag till och från Uppsala centrum.

Service

Här finns närhet till all typ av service; gym, restauranger, kommunikationer och shopping. Enkelt att uträtta ärenden på lunchen eller ta en AW med kollegorna.

Parkering

Ett mindre antal parkeringsplatser finns att hyra i garaget i fastigheten.

Karta
Alla Bilder
Smedsgränd 5B
Öppen känsla under takåsarna
Konferensrum med glaspartier
Kök med utsikt över Forumtorget
Trivsam balkong med utsikt över Forumtorget
Öppen planlösning
Intresseanmälan

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.