Planlösning som anpassas efter tillträdande hyresgäst
Fin takhöjd och stora fönsterpartier - med möjlighet till en modern industriell känsla i inredning
Trevligt och inbjudande trapphus
Entré i direkt anslutning till en av Uppsalas bäst trafikerade busstationer
Planlösning som anpassas efter tillträdande hyresgäst
Fin takhöjd och stora fönsterpartier - med möjlighet till en modern industriell känsla i inredning
Trevligt och inbjudande trapphus
Entré i direkt anslutning till en av Uppsalas bäst trafikerade busstationer

Marknadsgatan 1

Området Gränbystaden
Area 252 kvm
Lokaltyp Kontor

Flexibel lokal med högt i tak och i nära anslutning till kollektivtrafiken.

Denna råyta är perfekt för ett bolag som själva vill kunna påverka utformningen av sitt kontor. Lokalerna i Gränbystaden håller en hög standard med moderna bekvämligheter på kontoret liksom en enkelhet att lösa vardagsbestyren i gallerian som finns i samma fastighet. Sedan många år har Gränbystaden utvecklats till vad vi ser idag och utvecklingen fortsätter. I området kommer ytterligare 30 000 – 50 000 kvm kontor uppföras samtidigt som bostadshus, service och kultur fortsätter att tillskapas. Fastighetsägare Atrium Ljungberg sitter sedan 2019 i lokalen under, en spegling av denna lokal, och trivs väldigt bra. Besök gärna kontoret och se vilka möjligheter som finns.

Omgivning

Området runt Gränbystaden lever dygnet runt med bostäder, kontor, gallerian, restauranger och kultur däribland biograf. Atrium Ljungberg har rådighet över hela området och driver en fortsatt utveckling för att skapa ett nytt stadslivskluster. Intill Gränbystaden finns Gränby park med fina naturområden, 4-H gård och promenadstråk. Med lätthet är du snabbt i naturen. Detta, i kombination med närhet till city och E4:an, gör Gränbystaden till ett perfekt läge för ett kontor.

Kommunikationer

CA 700 bussanslutningar om dagen, både regional- och lokalbussar. 3 minuter till påfarten mot E4 Stockholm/Sundsvall. Cykel och gångvägar från centrum, knappt 3 km härifrån.

Service

Fullt serviceutbud i intilliggande galleria med butiker, restauranger och Bio, Samt volymhandel i den norra delen av Gränbystaden.

Parkering

Publika parkeringsplatser, fri parkering 3 timmar. Möjlighet att hyra plats i garage eller på markparkering

Planlösning

Lokal med väl tilltagen takhöjd anpassas utifrån hyresgästens behov. Just den här lokalen är helt nybyggd sedan 2018. Se planritning för möjlig utformning.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Gränbystaden

Gränbystaden och närliggande områden är den mest expansiva delen av Uppsala och beräknas inom några år vara helt integrerad med innerstaden. Här pågår sedan flera år en mängd olika projekt, i första hand bostäder men även utveckling av kontorsfastigheter, idrottsanläggningar och vård.
Läs mer

Vad kul att du är intresserad!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.