Inspiration kontor
Fint ljusinsläpp med stora fönsterpartier
Öppen och flexibel yta
Hörnlokal i vacker tegelbyggnad
Nära anslutning till gallerian
Översikt och vision för området
Inspiration kontor
Fint ljusinsläpp med stora fönsterpartier
Öppen och flexibel yta
Hörnlokal i vacker tegelbyggnad
Nära anslutning till gallerian
Översikt och vision för området

Marknadsgatan 3

Området Gränbystaden
Area 219 kvm
Lokaltyp Butik/kontor

Modernt kontor med flexibel planlösning

Nybyggt med fantastisk rymd - utforma lokalen efter dina önskemål. I Gränbystaden, Uppsalas andra stadskärna, finns nu möjlighet att förhyra en lokal precis intill gallerian. Lokalen ligger i markplan med ett fint hörnläge mot Marknadsgatan och tillhörande gångstråk. Med sina 219 kvm, disponerade i öppen planlösning lämpar sig lokalen ypperligt för både kontor, butik eller showroom. Välkommen med din verksamhet!

Atrium Ljungbergs lokaler i Gränbystaden är moderna och håller hög, teknisk standard. Dessutom blir livet enkelt med gott om parkering och en hel galleria som närmaste granne. Sedan många år har Gränbystaden utvecklats till vad vi ser idag och utvecklingen fortsätter. I området kommer ytterligare 30 000 – 50 000 kvm kontor uppföras samtidigt som bostadshus, service och kultur fortsätter att tillskapas.

Omgivning

Gränbystaden är idag länets ledande regionala handelsplats med Uppsalas
största galleria, lättillgänglig volymhandel, dagligvaruhandel, bostäder, kontor och ett attraktivt nöjesutbud.

Kommunikationer

CA 700 bussanslutningar om dagen, både regional- och lokalbussar. 3 minuter till påfarten mot E4 Stockholm/Sundsvall. Cykel och gångvägar från Uppsala centrum, ca 3 km härifrån.

Service

Här är det nära till all form av service. Gallerian bjuder på shopping, mat och nöje medan den norra delen av handelsplatsen har ett gediget utbud av volymhandel. Totalt finns över 160 butiker & matställen i området.
Hela Gränbystaden är med drygt 11 miljoner årliga besökare länets ledande handelsplats.

Parkering

I Gränbystaden är det lätt att parkera. 3 timmars gratis parkering gäller både i parkeringsgarage och på utomhusparkering. Möjlighet att hyra plats i garage eller på markparkering.

Planlösning

Lokal om 219 kvm med öppen planlösning och väl tilltagen takhöjd, utformas i samråd med hyresgästen.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Gränbystaden

Gränbystaden och närliggande områden är den mest expansiva delen av Uppsala och beräknas inom några år vara helt integrerad med innerstaden. Här pågår sedan flera år en mängd olika projekt, i första hand bostäder men även utveckling av kontorsfastigheter, idrottsanläggningar och vård.
Läs mer

Vad kul att du är intresserad!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.