Dekorativ bild
Dekorativ bild
Dekorativ bild
Dekorativ bild
Dekorativ bild
Dekorativ bild

Life City

Life City - ett nytt centrum för affärsutveckling och service kopplat till vård och forskning.

Kommun: Stockholm

Lokaltyp Uthyrbar yta (m2)
Parkering 4 400
Kontor 27 500
Summa 31900
Investering (mkr)
1 700
Färdigställs
2022
Hyresvärde exkl. tillägg (mkr)
109
Tillbaka
vision

Hjärtat i Stockholms nya kluster

Mitt i Hagastadens framväxande life science-kluster, ovanpå E4:an, bygger vi Life City - ett nytt centrum för affärsutveckling och service kopplat till vård och forskning. Visionen för Life City är en scen och en mötesplats för näringsliv, forskning, vård- och omsorg, där företag får tillgång till all den dynamik och kompetens som nu samlas inom ett begränsat område.

Vår målsättning är att Life City blir den självklara mötesplatsen för alla som är verksamma i Hagastaden. I kvarteret utformar vi olika typer av arbetsmiljöer och nya former för arbete och möten. Allt för att skapa de bästa förutsättningarna för innovativa och dynamiska samarbeten.

Life City blir entrén och skyltfönstret för Hagastadens life science- kluster vid Skandinaviens mest visuella plats mitt mellan Solna och Stockholm där 200 000 människor passerar varje dag, 73 miljoner varje år. 

Produktionen löper på enligt plan och fasaden är på plats sedan augusti. Första inflyttning planeras ske under fjärde kvartalet 2021 och hela huset beräknas stå färdigt under våren 2022. Största hyresgäst blir Academic Work som kommer att hyra 17 000 kvm.

Här hittar du som verkar i området mer information om byggnationen.

projekt life city
Dekorativ bild
projekt life city

3D-vy Life City

Vill du se hur vår spektakulära byggnad Life City kommer se ut innan den faktiskt är färdigbyggd? Upplev framtida Life City ur ett verklighetstroget 3D-perspektiv. Gå på gatorna i Hagastaden, mitt i det framväxande life science-klustret, vid Nya Karolinska precis invid Solnavägen.

kontakt