Slussen

Här möts hela staden

Här möts hela staden

Nya Slussen har människan i fokus och det mesta av trafiken flyttas under mark. Här skapas sköna möjligheter till möten, ett utsökt restaurangutbud med allt från strömming till Gondolen, välkurerat serviceutbud och moderna kontorsytor. Utsikten och vattnet blir tillgängligt för alla när det byggs parker, bryggor, promenadstråk och publika takterrasser.

Mat och kultur

En matdestination med utsikt

När Mälarterrassen står klar runt 2026 kommer det finnas sex restauranger med uteservering och utsikt mot den vackra Gamla stan och Söderström. Ambitionen är att skapa en självklar destination för stockholmare och turister när det gäller god mat och upplevelser.

Läs mer
Kontor

Unikt kontorsläge

Nya Slussen passar företag som drömmer om ett profilläge på en av Stockholms mest ikoniska platser. Förutom stadens vackraste utsikt får man även tillgång till stadens bästa service, matutbud och kommunikationer.

Läs mer
Handel och service

500 000 potentiella kunder

Med hundratusentals personer som bor, arbetar eller reser via Slussen varje dag är efterfrågan stor på service och handel. Här skräddarsyr vi en handelsplats med 50 butiker, service och restauranger med direktaccess från både tunnelbana, kajstråket och den nya bussterminalen.

Läs mer

Här möts hela staden

Slussen är Sveriges näst största trafikknutpunkt. Här sammanstrålar hela Storstockholm i fem tunnelbanelinjer, ett sextiotal busslinjer, Saltsjöbanan och färjetrafik. Plus utmärkta cykelstråk, såklart!

4
minuter till T-Centralen
5
minuter till Slottet
2
minuter till Djurgårdsfärjan
Läs mer
Dina valda inställningar för cookies gör att du tyvärr inte kan se detta innehåll. Cookie-inställningar

En historisk plats - igår, idag, imorgon

Läs mer