Handel & Service

Bästa möjligheterna

för butiker och service

En halv miljon potentiella kunder

Varje dag rör sig hundratusentals människor vid Slussen. Stockholmare och turister som vill uppleva utsikten, pulsen, historien och kulturen. Närboende som gör sina vardagsinköp och unnar sig det lilla extra inför helgen. Kontorsarbetare som lunchar och löser de snabba ärendena, men även pendlare som stannar till på vägen hem. Här är det enkelt att göra affärer.

Butiker och service i två plan

Under Södermalmstorg kommer det att finnas butiker och service i två plan som förbinder tunnelbanan, Saltsjöbanan och bussterminalen. Dessutom finns entréer från kajstråket, Katarinahissen och Katarinavägen. Vår ambition är att skapa en handelsplats där hundratusentals människor varje dag kan hitta det de behöver. Service på högsta nivå!

Allt finns på gångavstånd

Det dröjer några år innan nya Slussen står helt färdig. Men den som är shoppingsugen behöver inte gå lottlös för det. Götgatsbacken med sitt trendiga utbud ligger precis intill. Vintagekvarteren i SoFo och Södermalms enda saluhall, Söderhallarna, hittar du på promenadavstånd. I området finns även flera hotell och fler planeras de närmaste åren.

Kortfakta

Närmaste handelsplats för 40 000 boende och dryga 40 000 som har sin arbetsplats vid Slussen.

400 000 pendlare varje dag.

50 lokaler för butiker, restauranger och service som gym och skönhet.

Preliminär öppning 2026.

Vill du veta mer?

Kontakta oss!

Dekorativ bild
Mattias Roussakoff
Leasing Manager
Dekorativ bild
Jonas Tapio
Leasing Manager