Kontor i Sickla

För företaget och framtiden

En plats att växa på

Sickla har alltid attraherat entreprenörer och idag är stadsdelen arbetsplats för drygt 8 000 människor och 400 företag med en mängd olika inriktningar. Här låter sig nybildade techbolag och internationella industrijättar inspireras av varandra i livfulla kvarter där luftiga och modernt utrustade kontor samsas med Sicklas stora utbud av allt från hotell och kultur till handel och service.

Dekorativ bild

DET VÄLMÅENDE FÖRETAGET

Att trivas på jobbet har lika mycket med miljön att göra som med sysslorna och kollegorna. En stimulerande omgivning höjer stämningen, knyter samman medarbetarna och gör det lättare att attrahera nya. Att kunna erbjuda en tillvaro med balans mellan arbete och fritid, stad och natur ger enormt mycket tillbaka. Livspusslet är enklare att lägga här, med ett brett utbud av gym och möjlighet att bocka av alla möjliga ärenden på väg till och från arbetet. Hämta ut recept, hitta nya favorit­plagg, köpa födelsedagspresent eller fixa kvällens middag och helgens vin.

Dekorativ bild

I gott sällskap

1898 började AB Diesels Motorer tillverka den då helt oprövade dieselmotorn, som så småningom skulle nå stora framgångar och lägga grunden till Atlas Copco. Idag är det ett globalt företag med 39 000 anställda, men precis som för 100 år sedan ligger huvudkontoret i Sickla. Här har du mängder av goda grannar, från start-ups till stora, internationella bolag. Men även det stora utbudet av restauranger, butiker och service, och den direkta närheten till naturen. I Sickla har du också inflytande över stadsdelen i stort då alla fastigheter ägs, utvecklas och förvaltas av Atrium Ljungberg i nära dialog med hyresgästerna.

Dekorativ bild

Aktuella möjligheter

LEDIGA LOKALER I SICKLA

 

Läs mer

LEDIGA LOKALER I SICKLA

 

Läs mer

INDUSTRIKVARTEREN

Här planerar vi för cirka 7 000 arbetsplatser och 500 bostäder

INDUSTRIKVARTEREN

Här planerar vi för cirka 7 000 arbetsplatser och 500 bostäder

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Dekorativ bild
Nicole Rosvall
Office Leasing Manager
Dekorativ bild
Jeanette Wredhammar
Office Leasing Manager