Hus 43: Gamla & Nya Magasinet

NYSKAPANDE ARBETSMILJÖ FÖR FRAMTIDENS FÖRETAG

Slakthusområdet är en plats i förändring. Här växer en ny stadsdel fram, där områdets gastronomiska arv får ny, modern tappning och möter en blomstrande kulturscen, kreativa arbetsplatser, lugna parker och livliga torg.

Intill den kommande parken och nya tunnelbanan skapar vi nu Hus 43 Gamla och Nya Magasinet. Mötet mellan spektakulär industrimiljö och modern arkitektur öppnar upp för nya sätt att arbeta, som ger välmående medarbetare och mer hållbara företag.

Här är det nära till det som sätter guldkant på arbetsdagen: en morgonespresso på lokalt rostade bönor, ett rejält utbud av lunchställen, en AW i solen. Men också till det som underlättar i vardagen: kommunikationer, träning, butiker och annan service.

Om hus 43: Nya & Gamla Magasinet

INSPIRERANDE ARBETSPLATSER

Hus 43 Gamla & Nya Magasinet förenar ett befintligt magasin-hus från 1920-talet med en tillbyggnad, i en genomtänkt helhet som rymmer både små och större företag.

Gamla Magasinet uppdateras med ett helt nytt ljus, luftig rymd och toppmodern standard. Entréplanets café och allmänna ytor skapar en levande miljö för informella möten, medan övre planet är en spektakulär, kreativ arbetsplats med luftig industrikänsla. I bottenvåning finns cykelrum, tränings- och omklädningsrum, reception och lounge.

I direkt anslutning finns Nya Magasinet, en tillbyggnad i fem våningsplan med flexibla lösningar för arbete, möten och umgänge. Plan sju omges av en rejäl terrass med fin utsikt, och intill den södra gaveln skapas en mysig fickpark med
café och restaurang.

HÅLLBARHET – EN SJÄLVKLARHET

De mest hållbara husen är de redan byggda. Med Gamla Magasinet har vi tagit vara på originalbyggnadens kvaliteter, för att sedan vidareutveckla dem genom miljövänliga materialval, återbruk och smart teknik. Nya Magasinet byggs helt från grunden, med resurseffektiva lösningar som är långsiktigt hållbara, både för huset i sig och för de som ska arbeta där.

Hållbarhet handlar ju om mer än materialval och energiförbrukning. Med Gamla och Nya Magasinet skapar vi en miljö där både medarbetare och företag trivs och mår bra: moderna och flexibla arbetsplatser, närhet till gröna parker och miljövänliga färdmedel, och fina möjligheter till både träning och avkoppling.

I NÄRHETEN

CO-WORKING, KONFERENS & EVENT
Flexibla co-workingplatser, ett stort utbud av konferenslokaler, spännande eventscener och tillgång till A house hela erbjudande.

KULTUR & NÖJEN
Det är här det händer: från en afterwork på en av de många barerna, till konsertbesök, svettiga klubbnätter och helglånga musikfestivaler.

MATUPPLEVELSER
Ett genomtänkt och mångsidigt utbud med allt från genuin, hantverksmässig streetfood till kritikerrosade restaurangsatsningar.

TRÄNING
I området finns SATS Slakthuset i rymliga industrilokaler, klätterhallen Bouldering Stockholm, och ytterligare ett SATS-gym intill Globen Shopping.

SHOPPING OCH SERVICE
Globen Shoppings breda utbud av butiker och service (post-ombud, mataffär, Systembolaget, apotek m m) är perfekt för lunchens ärenden.

Lediga lokaler

Hallvägen 34 | 8500 Kvm
Kontor
Dekorativ bild

Hallvägen 34, 8500 kvm

Tidigare magasinsbyggnad från 30-talet med modern tillbyggnad.

Hallvägen 34 | 1100 Kvm
Kontor
Dekorativ bild

Hallvägen 34, 1100 kvm

Hus 43 Gamla & Nya Magasinet är beläget mitt i Slakthusområdet längs med Hallvägen.

Hallvägen 34 | 800 Kvm
Kontor
Dekorativ bild

Hallvägen 34, 800 kvm

Där gammalt möter nytt, magasinbyggnad från 30-tal med moderna kontor.

Hitta hit

Slakthusområdet ligger precis vid Globens tunnelbanestation, med promenadavstånd till Gullmarsplan. T-centralen når du på 10 minuter. 2030 får Slakthusområdet en egen tunnelbanestation med uppgång precis utanför Gamla & Nya Magasinet, vilket kortar restiden ytterligare.

Tvärbanans hållplats Globen ligger bara några minuters promenad från Gamla & Nya Magasinet.

Att cykla till Slakthusområdet är både miljösmart, lätt och smidigt. I området finns idag flera cykelparkeringar. Och fler kommer det att bli i framtiden.

Närhet till genomfarts- och kringleder som till exempel södra länken samt E4/E20. Parkeringsmöjligheterna i området är goda.

Kontakta oss

Vill du diskutera vilka möjligheter som finns för just ditt företag? Hör av dig!

Petter Klingofström
Leasing Manager Project
Kontakta mig

Jag vill bli kontaktad!

Om du hellre vill att vi kontaktar dig, fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss snart.