Slakthusområdets nya landmärke

Strategiskt beläget vid det norra entrétorget blir Hus 06: Stationen en tydlig entré till hela Slakthusområdet. Det nya landmärket kommer att inrymma sex våningar med moderna kontorsarbetsplatser. Husets bottenvåning blir en naturlig mötesplats med restaurang, butiker och ett bekvämt serviceutbud. Dessutom kommer Hus 06: Stationen att innehålla en framtida tunnelbaneuppgång. Inflytt i huset kan påbörjas sommmaren 2027.

OM HUS 06: STATIONEN

EN VÄLKOMNANDE ENTRÉ

Hus 06: Stationen har en välkomnande entré för de som arbetar i eller besöker huset. I bottenplan finns en reception och en karaktäristisk trappa som inbjuder till att ta sig högre upp i byggnaden. Med entréer i flera väderstreck är det enkelt att navigera genom byggnaden, med Slakthushallarnas restauranger som granne åt ena hållet och Globenkvarterens serviceutbud åt det andra.

KONTOR MED INDUSTRIELL ELEGANS

Hus 06: Stationen är utformat med framtidens arbetssätt som ledstjärna. Det erbjuder en mångfald av arbetsutrymmen såväl som gemensamma ytor för samarbete och avkoppling. Med en blinkning till Slakthusområdets historia präglas husets interiör av en industriell elegans och unik karaktär med fackverk som tar för sig och bidrar till husets identitet. Våningsplanet högst upp i huset blir något extraordinärt med högt i tak och med fönster i taknock.

Kort om Hus 06: Stationen

  • 17 000 kvm LOA
  • Totalt 7 våningar
  • 6 våningar kontor á 2 400 kvm
  • Restaurang, reception och service i bottenplan
  • 2 minuter till tunnelbanan
  • Framtida tunnelbaneentré i huset
  • Inflytt i huset kan påbörjas sommaren 2027

LEDIGA LOKALER

Rökerigatan 7 | 14500 Kvm
Kontor
Dekorativ bild

Rökerigatan 7, 14500 kvm

Bättre läge än Hus 06 Stationen finns inte i nya Slakthusområdet.

Rökerigatan 7 | 1480 Kvm
Kontor
Dekorativ bild

Rökerigatan 7, 1480 kvm

Med Slakthusområdets mest centrala läge finner ni toppmoderna lokaler med närhet till allt.

HITTA HIT

Slakthusområdet ligger precis vid Globens tunnelbanestation, med promenadavstånd till Gullmarsplan. T-centralen når du på 10 minuter. 2030 får Slakthusområdet en egen tunnelbanestation med uppgång i huset.

Tvärbanans hållplats Globen ligger två minuters promenad från Hus 06: Stationen.

Att cykla till Slakthusområdet är både miljösmart, lätt och smidigt. I området finns idag flera cykelparkeringar. Och fler kommer det att bli i framtiden.

Närhet till genomfarts- och kringleder som till exempel södra länken samt E4/E20. Parkeringsmöjligheterna i området är goda.

KONTAKTA OSS

Är du intresserad av att utforska vilket alternativ som kan passa din verksamhet? Du är välkommen att höra av dig!

Petter Klingofström
Leasing Manager Project
Kontakta mig

Jag vill bli kontaktad!

Om du hellre vill att vi kontaktar dig, fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss snart.