Dekorativa molnDekorativa moln
Dekorativa molnDekorativa moln

Hagastaden

Att det bubblar i Hagastaden är sen gammalt

Redan 1934 flyttade Apotekarnes Mineralvatten AB in i det industrihistoriska kvarteret Blästern i Hagastaden. Idag rymmer Mineralvattenfabriken tillsammans med PV-palatset och den gamla Industricentralen moderna kontor i karaktäristisk industriarkitektur. Kvarteret utgör idag ett industrihistoriskt hjärta i Hagastaden, en stadsdel som nu utvecklas med tusentals nya arbetsplatser och bostäder, för att fortsätta bubbla långt in i framtiden.

Se aktuella kontorsmöjligheter

Vasastans industritegel möter Stockholms nya skyline

Hagastadens industrihistoriska hjärta ligger vägg i vägg med skyskrapor och en karaktäristisk skyline. Känslan i och omkring Stockholms nya stadsdel, som smälter ihop med Vasastan, skapar en känsla helt olik allt annat. Här för den stora andelen internationella företag och storslagen arkitektur direkt tankarna till andra världsmetropoler, med en alldeles egen attityd, smak och identitet.

Dekorativ bild

En hub för framtidens företagande

I Hagastaden samlas en stor mängd kunskapsintensiva bolag med hög innovationskraft. Här finns stora internationella bolag sida vid sida med startups och kreativa verksamheter. Runtomkring Karolinska institutet och universitetssjukhuset växer också ett av världens främsta kluster för life science fram.

Dekorativ bild

Allt från michelinkrog till galleridistrikt

Hagastaden är inte bara hem åt skyskrapor och internationella företag. Här bor även den där speciella känslan av riktig storstad. Runt hörnet finner du allt från takbarer och hotell till restauranger, michelinkrog och konstgallerier. Och all tänkbar service däremellan.

Dekorativ bild

Från urbana takgym till Hagaparken

I Hagastaden är grönskan ständigt närvarande och närheten till motion ett naturligt inslag i vardagen. I hjärtat av Hagastaden utvecklas Stockholms största parkprojekt – Norra Stationsparken. Tillsammans med nationalstadsparken Hagaparken och Brunnsviken erbjuds flera aktiviteter som tennis, utomhusgym, boule, kajak och sup. För den mer urbant lagda finns flera gym i kvarteren, med bland annat en löparbana och utegym på tak.

Dekorativ bild
Dekorativ bild

Kontor

Fram till 2030 skapas 50 000 nya arbetsplatser i Hagastaden. Redan idag erbjuder Atrium Ljungberg kontor med industrikaraktär, där Hagastadens industrihistoriska hjärta möter Stockholms nya skyline.

Läs mer
Dekorativ bild

Bostäder

Bostäder med internationell storstadskänsla. Stora fönsterpartier, stilren modern inredning men med ett varmt och inbjudande uttryck. Här bor du mitt i stan men med närhet till stråk och natur.

Läs mer

Kommunikationer

3
minuter till Pendeltåg station Stockholm Odenplan
7
minuter till Tunnelbanan station Odenplan
10
minuter till Centralen med cykel
Läs mer

Hagastaden 2030

Missa inga nyheter om Hagastaden!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så håller vi dig uppdaterad.