Kontor i Hagastaden

Arbetsplatser

En mötesplats olik alla andra

Hagastaden växer fram här och nu. Men Atrium Ljungberg har funnits här i 25 år. Därför är det kanske inte så förvånande att vi är en av de största fastighetsägarna i området.

 

Idag har vi en stor blandning kontor, mötesplatser och bostäder i vårt bestånd. Allt från historiska Mineralvattenfabriken och PV-palatset till ultramoderna Life City och Kvarter 15.

 

Och vi fortsätter investera i och utveckla Hagastaden till en hållbar, urban och spännande plats att arbeta och bo. Allt för att göra vår vision, alla vill leva i vår stad, verklighet.

Dekorativ bild

Life City

Mitt i Hagastaden skiner Life City i all sin prakt. Guldig, skimrande och med arkitektur som för tankarna långt bortom Stockholm utgör den ett naturligt landmärke i stadsdelen.

Läs mer på lifecity.se
Dekorativ bild

Mineralvatten-fabriken

Mineralvattenfabrikens ikoniska byggnad var hem för Apotekarnes produktion i mer än 40 år. Idag är huset ombyggt till moderna kontor med bibehållen industrikänsla.

Läs mer
Dekorativ bild

PV-palatset

Vem vill inte gå till jobbet i ett palats? PV-palatset, uppkallad efter Volvo Personvagnar som huserade här i dryga 30 år, är ett av Hagastadens mest tidlösa landmärken.

Läs mer
Dekorativ bild

Kvarter Pisa

Alldeles intill blivande Norra Stationsparken, i hjärtat av Hagastaden, planeras ytterligare ett attraktivt kontorsprojekt — det 20 000 kvm stora Kvarter Pisa. Projektet inrymmer både kontor, restaurang, butiker och service och har en magnifik utsikt över både Bellmanterrassen och Hagaparken.

Dekorativ bild

Kvarter 15

I Östra Hagastaden växer en brygga mellan stad och park fram. Här, i Kvarter 15, ryms både otaliga kontorsmöjligheter, men även caféer, restauranger och butiker. Allt noggrant formgivet för att skapa fler möjligheter för kreativitet, möten och samarbete. Och med nationalstadsparken som närmsta granne är både stadspulsen och motionspulsen alltid runt hörnet. Bokstavligt talat.