Kontor i Hagastaden

Kontor i Hagastaden

Hagastadens industrihistoriska hjärta

Hagastadens industrihistoriska hjärta ligger vägg i vägg med skyskrapor och en karaktäristisk skyline. Hagastadens kontrastrika arkitektur och breda utbud av restauranger, kultur och service attraherar idag allt från internationella bolag till innovativa startups. Mitt i Hagastadens industrihistoriska hjärta finns idag unika kontor med industrikänsla, med både terrasser och härliga innergårdar.

Välkommen att läsa mer om Mineralvattenfabriken, PV-palatset och Industricentralen. I nybyggda Life City finns toppmoderna kontor och konferenslokaler samt restaurang med hållbarhet på menyn.

Ladda ner vår broschyr om Hagastaden
Dekorativ bild

Mineralvatten-fabriken

Mineralvattenfabrikens ikoniska byggnad var hem för Apotekarnes produktion i mer än 40 år. Idag är huset ombyggt till moderna kontor med bibehållen industrikänsla. 

Läs mer

INFLYTTNING 2025

Dekorativ bild

PV-palatset

PV-palatset, uppkallad efter Volvo Personvagnar som huserade här i dryga 30 år, är ett av Hagastadens mest tidlösa landmärken. Idag renoveras fastigheten med varsam hand för att inrymma 11000 kvm moderna kontor med industrikarakär.

Läs mer
Dekorativ bild

Industricentralen

Industricentralen, som är ritad av Ragnar Östberg, uppfördes under 1930-talet och är idag hem åt bland annat flera arkitektkontor och konstgallerier.

Läs mer
Dekorativ bild

Life City

Mitt i Hagastaden skiner Life City i all sin prakt. Guldig, skimrande och med arkitektur som för tankarna långt bortom Stockholm. Här finns kontor, restaurang och toppmoderna konferenslokaler.

Läs mer på lifecity.se

Framtida projekt

Dekorativ bild

Corner of Ekeblad

Alldeles intill blivande Norra Stationsparken, i hjärtat av Hagastaden, planeras ytterligare ett attraktivt kontorsprojekt — det 20 000 kvm stora kvarteret Corner of Ekeblad. Projektet inrymmer kontor och har en magnifik utsikt över både Bellmanterrassen och Hagaparken.

Framtida projekt

Dekorativ bild

Kontor

I Östra Hagastaden växer en brygga mellan stad och park fram, med utsikt över Brunnsviken. Här ryms otaliga kontorsmöjligheter, men även caféer och restauranger. Allt noggrant formgivet för att skapa fler möjligheter för kreativitet, möten och samarbete. Och med Hagaparken som närmsta granne är både stadspulsen och motionspulsen alltid runt hörnet. Bokstavligt talat. 

Intresserad? Kontakta oss!

Dekorativ bild
Catarina Lennartsson
Leasing Manager
Dekorativ bild
Emelie Madarasz
Leasing Manager