Meet Hagastaden

Meet Hagastaden

Meet Hagastaden är den perfekta platsen för dig som vill bredda ditt professionella nätverk, gillar framtidsspaningar och vill generera fler affärer för din verksamhet. Här träffas olika branscher och professioner, med innovation och utveckling för ögonen. Fokus ligger på erfarenhetsutbyte och möjligheten att knyta kontakt med andra företag i Hagastaden.

Våra träffar har olika karaktär; frukostseminarier, after works och runda bordssamtal. Något de alltid innehåller är något gott att äta och dricka, avslappnade diskussioner och nya möjligheter att skapa relationer och samarbeten mellan medlemmarna i nätverket.

BAU presenterar Hagastaden i rörelse

Genom AI analyserar BAU vår närmiljö och förklarar med arkitektens röst vad som blir till magin i en plats. Industriområdet från förra sekelskiftet med dess arbetarbostäder, tillsammans institutionsområdet som riksintresse för medicinsk forskning, ger platsen historia och egen identitet. I skärningspunkten mellan två kommuner skapas ny stad – en plats för early adopters, återbrukare och life science. Med spaningar om vad som är attraktivt berättar BAU hur hållbara mötesplatser ger plats för ett utvecklat stadsliv i mänsklig skala.

Läs mer och anmäl dig här
Dekorativ bild

Vill du vara med? Hör av dig!

Dekorativ bild
Catarina Lennartsson
Leasing Manager
Dekorativ bild
Alexander Yü
Leasing Manager