Underjordiskt möte med tänkare inom... - Atrium Ljungberg
Dekorativ bild

Underjordiskt möte med tänkare inom stadsutveckling

Målet med denna dag, och detta bokstavligen underjordiska event, var att tillsammans så idéer för att skapa de fantastiska dynamiska platser som vi alla vill leva och verka i.

I en tid när städer blir viktigare än länder, och nätverk viktigare än kapital, så väljer tusentals av världens mest kreativa människor att varje år samlas i en öken för att under en vecka samskapa sina drömmars stad. Vad är det med Burning Man som inspirerar, förenar och transformerar världsledande innovatörer och företagsledare som Elon Musk och Sergei Brin men samtidigt också ingjuter hopp i den desillusionerade 22-åringen från Sverige eller Sydafrika? Varför är deltagarkulturen västvärldens snabbast växande rörelse i dag, och vad betyder det för Stockholm; i dag och om tio år?

Målet med denna dag, och detta bokstavligen underjordiska event, var att tillsammans så idéer för att skapa de fantastiska dynamiska platser som vi alla vill leva och verka i. Huvudtalare var Indy Johar, Steven Raspa och Peter Munthe Kaas. Workshopledare var Ashkan Safaee och moderator Johanna Koljonen.

Plats: Atlas Copcos gruva under Sickla Köpkvarter
Datum: 6 mars 2017

Dina valda inställningar för cookies gör att du tyvärr inte kan se detta innehåll. Cookie-inställningar