Aktuellt

Nedan hittar du en lista med de senaste aktuella händelserna.
23 nov -21, 08:00 - Pressmeddelande

Ytterligare två aktörer klara för Hus 26 i Slakthusområdet - Hosoi och Stockholm Roast öppnar lyssningsbar, restaurang och bageri

Den nischade lyssningsbaren Hosoi som tidigare huserat på Brunkebergstorg i Stockholm, nystartar under 2022 i helt egen regi i Hus 26. Intill Hosois bar, restaurang och lyssningsrum, öppnar även Stockholm Roast och utökar med restaurang, vinbar och bageri. 

18 nov -21, 06:50 - Pressmeddelande

Gullers Grupp flyttar till nya Slussen

Slussens utveckling från trafikplats till mötesplats fortsätter och Atrium Ljungbergs ombyggnad av Katarinahuset är en viktig pusselbit. Nu står det klart att Gullers Grupp, en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer, väljer området som ny bas i Stockholm.

16 nov -21, 07:00 - Pressmeddelande

Sickla växer: Nu öppnar nybyggda delen av Sickla galleria - XXL med flera flyttar in

Atrium Ljungberg har under snart två års tid byggt om och byggt ut en stor del av Sickla galleria, som nu utökas till två plan. Totalt omfattar den nya tillbyggnaden drygt 6 000 kvadratmeter. Den 17 november är XXL först ut att slå upp dörrarna till den nya tillbyggnaden, följt av Lagerhaus, Normal, Rituals, Lekia och Polarn o Pyret. Sedan 2020 har ett femtiotal nya butiker, restauranger och andra verksamheter etablerat sig i expansiva Sickla.

4 nov -21, 08:00 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg tecknar avtal om stort förvärv i Slakthusområdet

Atrium Ljungberg har tecknat avtal om att förvärva tomträtten Palmfelt Center, Kylhuset 28, i Slakthusområdet i Stockholm. Tomträtten om drygt 30 500 kvadratmeter uthyrbar yta kommer att förvärvas till ett underliggande fastighetsvärde baserat på en uppdaterad marknadsvärdering per årsskiftet som preliminärt fastställts till 1 560 miljoner kronor.

1 nov -21, 07:59 - Pressmeddelande

Internationell företagsinkubator etableras på Mobilia

Level är en unik företagsinkubator med internationell inriktning och målsättning att spegla Malmös befolkning i företagandet. Sedan starten i våras har de redan samarbeten igång med trettio blivande entreprenörer och flyttar nu in i egna lokaler på Mobilia.

19 okt -21, 08:00 - Pressmeddelande

Adam & Albin öppnar sin största restaurang någonsin – i kommande storsatsningen Hus 26 i Slakthusområdet

Den superheta kockduon Adam Dahlberg och Albin Wessman, bakom krogarna Adam/Albin och Misshumasshu i Stockholm, kommer under 2022 öppna sin största etablering någonsin – i Slakthusområdets Hus 26. Adam & Albins nya storsatsning är en i raden av handplockade restaurang- och barkoncept i Hus 26 som kommer att presenteras under hösten. Hus 26 är en del av Slakthushallarna, en samling industribyggnader i jugendstil från 1912 som binds samman av den maffiga Förbindelsehallen.

15 okt -21, 07:30 - Finansiell rapport

Delårsrapport januari - september 2021

– Ett stabilt kvartal med flera strategiskt viktiga etableringar som stärker våra platser, säger Annica Ånäs, vd Atrium Ljungberg.

Rapport Presentation Webbcast
14 okt -21, 08:00 - Pressmeddelande

Framgångsrika Niklas and Friends öppnar restaurang i växande Sickla

Det senaste året har många nya restauranger öppnat i Sickla. Näst på tur står Westerdahls by Niklas and Friends. Till våren slår de upp sina dörrar i bottenvåningen på Sickla Front, precis i början av Sicklastråket som knyter ihop Sickla med Hammarby Sjöstad.

13 okt -21, 13:00 - Pressmeddelande

Framtidsrapport: Vi får ett "tredje" kontor nära hemmet

7 av 10 uppger att det som de saknat mest med kontoret är att umgås med kollegor och 6 av 10 har saknat idéutbytet som kommer från spontana möten på kontoret, enligt Atrium Ljungbergs rapport ”Framtidens kontor och arbetsliv”. Rapporten visar också att ett behov av ett tredje kontor växt fram, kontorshubben som är nära hemmet men inte i hemmet. Rapporten baseras på mer än 200 intervjuer med vd:ar, djupintervjuer med forskare och experter och drygt 1 000 intervjuer med medarbetare.

13 okt -21, 12:51 - Pressmeddelande

Gränbystaden fyller 50 år - växer med 700 bostäder och 2 000 arbetsplatser!

I oktober 1971 slog Gränby Centrum upp portarna för första gången. 50 år senare har Gränbystaden, som ägs av fastighetsbolaget Atrium Ljungberg, positionerat sig som Uppsalas andra stadskärna. Under visionen ”Den framtidssmarta staden” planeras nu för 700 nya bostäder och 2 000 arbetsplatser. I samband med jubileet öppnar utställningen ”Från 70-tal till framtidsstad” där besökare får en tillbakablick över åren som gått såväl som en titt in i framtiden.