Aktuellt

Nedan hittar du en lista med de senaste aktuella händelserna.
12 nov -18, 07:00 - Pressmeddelande

Tre nya restaurangkoncept till Farsta Centrum

Farsta Centrums 18 miljoner besökare får tre nya restauranger när Bastard Burgers, ChopChop och Korvkultur öppnar i november.

6 nov -18, 12:30 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg vinner tävlingen Sveriges snyggaste kontor

Atrium Ljungberg satsar på att skapa framtidens kontor och som ett led i detta utvecklade bolaget sitt eget huvudkontor under våren 2018. Det nya kontoret är helt aktivitetsbaserat och skapat för att främja samarbete, kreativitet och effektivitet. Idag offentliggjordes det att Atrium Ljungberg vinner tävlingen Sveriges snyggaste kontor.  

1 nov -18, 08:30 - Pressmeddelande

Klassisk klocka tillbaka på Katarinahissen i Slussen

Katarinahissen har sedan förra sekelskiftet varit Stockholms mest kända bärare av reklaminstallationer och ljusskyltar. En ny skylt är nu redo att tas i bruk och ge liv åt Slussen. Klockan, termometer och tidigare reklamskylt ersätts med modern ledteknik.

31 okt -18, 08:30 - Pressmeddelande

Gallerian i Forumkvarteret klar efter två års ombyggnad

I december öppnar Sushi Yama ny restaurang i Forumkvarteret, vilket är kedjans tredje etablering i Uppsala. I början av januari slår även Apoteket upp dörrarna till sin nya butik. I och med detta är de sista butikslokalerna i gallerian fyllda efter nära två års omfattande ombyggnation.  

26 okt -18, 08:00 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg i bytesaffär med Folksam Fastigheter

Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg har idag träffat avtal om förvärv av fastigheten Tranbodarne 11 i Slussen, Stockholm, mer känd som KF-huset, från Folksam Fastigheter. Bolaget övertar även en byggrätt belägen direkt framför fastigheten. I samband med affären säljer Atrium Ljungberg fastigheterna Blästern 6 i Hagastaden och Roddaren 7 på Kungsholmen i Stockholm till Folksam Fastigheter.

25 okt -18, 12:02 - Nyhet

Prova framtidens mat i Söderhallarnas saluhall

Från den 22 oktober och fram till och med maj 2019 kommer 15 av Sveriges främsta kockar att turas om att servera framtidens mat i Sweden Foodtechs kök, mitt i saluhallen i Söderhallarna.

25 okt -18, 11:37 - Nyhet

Atrium Ljungberg finalist i tävlingen Sveriges snyggaste kontor

Atrium Ljungbergs nya aktivitetsbaserade huvudkontor har röstats fram som en av tre finalister i Lokalnytts tävling Sveriges snyggaste kontor.

19 okt -18, 08:30 - Finansiell rapport

Delårsrapport 1 januari - 30 september 2018

Ladda ner
18 okt -18, 11:55 - Pressmeddelande

Premiär för ny konst- och filmupplevelse i Farsta Centrum

Efter fyra år med publiksuccén Satans Trilogi i Sickla fortsätter nu samarbetet mellan regissören Jimmy Meurling och fastighetsbolaget Atrium Ljungberg. Den 9 november är det premiär för konst- och filmupplevelsen ShopEatDie i Farsta Centrum.

18 okt -18, 08:00 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg gör stora kontorsuthyrningar i Forumkvarteret, Uppsala

Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal med Academic Work och Tengbom som båda väljer Forumkvarteret i Uppsala för sina nya kontorsetableringar. Samtidigt utökar den befintliga hyresgästen KitchenTime sin yta. Totalt innefattar de nya uthyrningarna drygt 2 400 kvadratmeter.

17 okt -18, 14:01 - Nyhet

Atrium Ljungberg rankas som det tredje mest jämställda börsbolaget

I den årliga jämställdshetsrapporten från stiftelsen Allbright rankas Atrium Ljungberg som det tredje mest jämställda bolaget av börsens 329 bolag.

9 okt -18, 07:31 - Pressmeddelande

Nacka Tingsrätt flyttar in i nybyggda Sickla Front

Atrium Ljungbergs arbete med att skapa en naturlig koppling mellan Sickla och Hammarby Sjöstad går vidare när Domstolsverkets tre verksamheter Nacka tingsrätt, Mark- och miljödomstolen samt Hyres- och arrendenämnden i Stockholm, flyttar in i nya lokaler om 11 000 kvadratmeter i Sickla Front.

5 okt -18, 08:53 - Nyhet

Atrium Ljungberg rankas högt i internationell jämställdhetsundersökning

Organisationen Equileap har undersökt jämställdhetsarbetet hos 3 000 bolag i 23 länder. Atrium Ljungberg placeras på Top 200-listan som precis har offentliggjorts.

5 okt -18, 08:30 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg inviger nytt konstverk på Kungsholmen

Just nu skapar hela 24 konstnärer ett gemensamt graffitikonstverk på husfasaden på Kronobergsgatan 35, Kungsholmen i Stockholm. Initiativet är startskottet för ett utökat samarbete mellan fastighetsbolaget Atrium Ljungberg och Kollektivet Livet. 

4 okt -18, 17:03 - Nyhet

Atrium Ljungberg nominerade i tävlingen Sveriges snyggaste kontor

Atrium Ljungbergs nya aktivitetsbaserade huvudkontor är nominerat i Lokalnytts årliga tävling Sveriges snyggaste kontor. Röstningen pågår under perioden 1-21 oktober och vinnaren presenteras i början av november.

3 okt -18, 07:00 - Pressmeddelande

Sébastien Boudet förverkligar dröm i Söderhallarna

Sébastien Boudet, känd bagare och kock från Nyhetsmorgon och Dessertmästarna i TV, öppnar nu hantverksbageriet ”Sébastien på Söder”. Bageriet blir ett väldoftande steg i Atrium Ljungbergs vision om att öppna upp Söderhallarna med inriktning mot mat, kultur och kreativitet.

18 sep -18, 13:00 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg tar historiskt spadtag för Hotell Tapetfabriken i Sickla

Under måndagen togs ett nytt steg i utvecklingen av Sickla, då det första spadtaget för Hotell Tapetfabriken genomfördes. Atrium Ljungbergs vd Annica Ånäs och Nordic Choice Hotels COO Katalin Paldeak satte tillsammans upp en tapetvåd med Kåbergs klassiska mönster, som en symbol för starten av hotellbygget. Hotellet öppnar 2020, på samma plats som Kåbergs startade sin tapettillverkning för över hundra år sedan.

13 sep -18, 08:30 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg gör stor kontorsuthyrning till Academic Work i Hagastaden

Atrium Ljungberg har tecknat ett hyresavtal med Academic Work som väljer att samla delar av verksamheten i nya Life City i Hagastaden, Stockholm. Academic Work kommer att hyra drygt 17 000 kvadratmeter kontor i fastigheten som beräknas stå färdig under första halvåret 2021.

30 aug -18, 09:30 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg tecknar avsiktsförklaring med Stockholms stad avseende stor affär i Slakthusområdet

Atrium Ljungberg har tecknat en avsiktsförklaring med Stockholms stad om att både förvärva befintliga fastigheter samt att teckna avtal om markanvisningar i Slakthusområdet precis söder om Stockholms city. Området kommer under kommande decennium att genomgå en omfattande utveckling. Visionen är att stadsdelen ska bli en dynamisk del av innerstaden och en mötesplats för kontor, boende, mat, kultur och upplevelser. En motor för hela södra Stockholm.

Kontakta oss