Aktuellt

Nedan hittar du en lista med de senaste aktuella händelserna.
19 jan -22, 07:30 - Pressmeddelande

Polestar flyttar till nya kontor på Lindholmen, i navet av framtidens IT- och mobilitetskluster

Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal med elbilsföretaget Polestar i fastigheten M2:an på Lindholmen i Göteborg. Avtalet omfattar 3 800 kvadratmeter och Polestar tillträdde lokalerna vid årsskiftet.

21 dec -21, 07:33 - Nyhet

Electrolux Home och Moogio öppnar nytt i Sickla

Till våren öppnar Moogio, Nordens ledande aktör inom solskydd, markiser och gardiner, ny butik i Sickla samtidigt som Electrolux Home storsatsar och flyttar in i större lokaler. Därmed stärks Sickla ytterligare som destination för heminrednings- och köksintresserade. Senast att öppna var IKEA, som i onsdags slog upp dörrarna till sin nya planeringsstudio i Sickla.

15 dec -21, 16:00 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg antar nya hållbarhetsmål

Atrium Ljungberg styrelse har antagit ny hållbarhetsstrategi och nya hållbarhetsmål för bolaget. Målen sträcker sig från 2022 till 2030 och syftar till att styra företaget mot en hållbar utveckling och bidra till att nå bolagets vision - alla vill leva i vår stad.

15 dec -21, 08:00 - Pressmeddelande

Save the date: Atrium Ljungberg bjuder in till kapitalmarknadsdag den 10 februari 2022

Vd Annica Ånäs och bolagets nya cfo Ulrika Danielsson presenterar även bokslutskommunikén som släpps samma morgon klockan 8.30.

8 dec -21, 07:15 - Pressmeddelande

Bäddat för KungSängens huvudkontor i Bas Barkarby

Sängbutikkedjan KungSängen har skrivit avtal med Atrium Ljungberg om hela översta våningen i Bas Barkarby. Företaget planerar för fortsatt tillväxt och ser stora möjligheter med att flytta huvudkontoret till Järfälla, med närhet till hela Mälardalen.

7 dec -21, 07:30 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg hyr ut till appbolaget Wolt i Hagastaden

Det expansiva teknikföretaget Wolt, känt för sin leveransplattform, flyttar sitt svenska huvudkontor till Atrium Ljungbergs lokaler i Hagastaden. Det nya hyresavtalet omfattar cirka 800 kvadratmeter och i februari går flytten till historiska Mineralvattenfabriken, mitt i den nya stadsdelen. 

2 dec -21, 07:00 - Pressmeddelande

Stockholms Stadsmission flyttar sitt huvudkontor till växande Sickla

Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal med Stockholms Stadsmission, som flyttar sitt huvudkontor till Sickla. Det nya kontoret omfattar drygt 800 kvadratmeter och blir bas för 80 av bolagets medarbetare.

23 nov -21, 08:00 - Pressmeddelande

Ytterligare två aktörer klara för Hus 26 i Slakthusområdet - Hosoi och Stockholm Roast öppnar lyssningsbar, restaurang och bageri

Den nischade lyssningsbaren Hosoi som tidigare huserat på Brunkebergstorg i Stockholm, nystartar under 2022 i helt egen regi i Hus 26. Intill Hosois bar, restaurang och lyssningsrum, öppnar även Stockholm Roast och utökar med restaurang, vinbar och bageri. 

18 nov -21, 06:50 - Pressmeddelande

Gullers Grupp flyttar till nya Slussen

Slussens utveckling från trafikplats till mötesplats fortsätter och Atrium Ljungbergs ombyggnad av Katarinahuset är en viktig pusselbit. Nu står det klart att Gullers Grupp, en av Sveriges ledande kommunikationsbyråer, väljer området som ny bas i Stockholm.

16 nov -21, 07:00 - Pressmeddelande

Sickla växer: Nu öppnar nybyggda delen av Sickla galleria - XXL med flera flyttar in

Atrium Ljungberg har under snart två års tid byggt om och byggt ut en stor del av Sickla galleria, som nu utökas till två plan. Totalt omfattar den nya tillbyggnaden drygt 6 000 kvadratmeter. Den 17 november är XXL först ut att slå upp dörrarna till den nya tillbyggnaden, följt av Lagerhaus, Normal, Rituals, Lekia och Polarn o Pyret. Sedan 2020 har ett femtiotal nya butiker, restauranger och andra verksamheter etablerat sig i expansiva Sickla.