Aktuellt

Nedan hittar du en lista med de senaste aktuella händelserna.
16 apr -19, 08:30 - Pressmeddelande

Förskola öppnar på Nobelberget i Sickla

Atrium Ljungberg tecknar avtal med Jensen förskola om att öppna en ny förskola i den gamla panncentralen på Nobelberget. Förskolan får sex avdelningar och beräknas öppna i augusti 2020.

12 apr -19, 07:30 - Finansiell rapport

Delårsrapport januari-mars 2019

Ladda ner
4 apr -19, 08:00 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg byggstartar Bas Barkarby

Nu sker byggstart för Bas Barkarby - ett multifunktionellt kvarter för lärande med inriktning mot naturvetenskap och teknik, samt för kultur, idrott och näringsliv. Kvarteret blir en ny mötesplats med aktivitet stora delar av dygnet, mitt i ett växande Barkarby.

2 apr -19, 08:00 - Pressmeddelande

I Sickla tas närodlat till en ny nivå

Atrium Ljungberg inleder ett samarbete med Cubegreens i Sickla. Cubegreens odlar sallad, grönsaker och örter hydroponiskt i en container, vilket sparar 90 procent vatten och mer än 99 procent yta. Första skörden sker i april.

1 apr -19, 10:29 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg stärker organisationen med tre nya affärsutvecklare

Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största fastighetsbolag med fokus på innovativ stadsutveckling. Som ett led i arbetet med att skapa framtidens attraktiva stadsdelar rekryterar bolaget nu tre nya affärsutvecklare inom bostad, retail och mötesplatser för näringsliv och utbildning. 

28 mar -19, 09:00 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg prisas för ledarskap, företagskultur och affärsmannaskap

Atrium Ljungberg rankades för sjätte året i rad som en av Sveriges bästa arbetsplatser. Det blev klart i går kväll när det internationella företaget Great Place To Work® offentliggjorde sin lista över "Sveriges bästa arbetsplatser 2019". Dessutom utsågs Atrium Ljungberg nyligen till ett av Sveriges topp tre "Business Wellness-företag" och vann även årets "Diversity Impact Awards" för sitt jämställdhetsarbete.

26 mar -19, 08:30 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg bjuder in till presentation av delårsrapporten januari – mars 2019, fredag den 12 april 2019 klockan 09.00

Atrium Ljungberg bjuder in till webbsänd telefonkonferens klockan 09.00 den 12 april med anledning av delårsrapporten januari – mars 2019 som offentliggörs klockan 07.30 samma dag.

14 mar -19, 13:41 - Nyhet

Vi söker platschef (konsult) till projektet Bas Barkarby

Inom kort börjar vi bygga Bas Barkarby, ett multifunktionellt kvarter för lärande, idrott och näringsliv mitt i den växande stadsdelen. Just nu håller vi på att sätta ihop vårt team och är på jakt efter en platschef och en biträdande platschef på konsultbasis.

20 feb -19, 08:30 - Pressmeddelande

Kallelse till årsstämma i Atrium Ljungberg AB (publ)

Aktieägarna i Atrium Ljungberg AB (publ) kallas härmed till årsstämma onsdagen den 27 mars 2019 kl. 17.00, Filmstaden, Marcusplatsen 19 i Sickla, Nacka.

18 feb -19, 07:01 - Pressmeddelande

Stockholms största solcellsanläggning finns i Sickla

Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg har installerat solceller på taken till tre fastigheter i Sickla. Med sina 4 500 kvadratmeter blir anläggningen den största av sitt slag i Stockholm – och stärker ytterligare Sicklaområdets hållbara stadsutveckling.

15 feb -19, 08:30 - Finansiell rapport

Bokslutskommuniké 2018

Ladda ner
13 feb -19, 15:55 - Nyhet

Är du vår nästa trainee?

Närmar du dig slutet av dina studier inom samhällsbyggnad och vill jobba på ett framgångsrikt fastighetsbolag som skapar levande och hållbara stadsmiljöer? Missa inte chansen att söka till vårt traineeprogram med start hösten 2019 redan idag!

11 feb -19, 08:00 - Pressmeddelande

Gränbystadens omsättning har ökat tio år i rad

Uppsalas andra stadskärna fortsätter att växa och omsättningen har ökat tio år i rad. Under 2018 ökade butikernas och restaurangernas totala omsättning med cirka åtta procent och närmar sig nu tre miljarder kronor.

7 feb -19, 15:05 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg nominerade till Guldstolen för nytt huvudkontor

Atrium Ljungberg satsar på att skapa framtidens kontor och som ett led i detta utvecklade bolaget under 2018 sitt egna nya huvudkontor. Idag offentliggjordes det att Atrium Ljungberg är nominerade till Sveriges Arkitekters prestigefyllda pris Guldstolen för huvudkontoret i Sickla.

31 jan -19, 08:00 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg rekryterar Björn Edlund för att utveckla framtidens upplevelserika mötesplatser

Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största fastighetsbolag med fokus på innovativ stadsutveckling. Som ett led i arbetet med att skapa framtidens mötesplatser rekryterar bolaget nu Junibackens förra vd Björn Edlund som ny affärsutvecklare.

25 jan -19, 10:15 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg tecknar avtal med Stockholms stad avseende förvärv i Slakthusområdet

Atrium Ljungbergs styrelse har idag fattat beslut om att teckna avtal med Stockholms stad avseende förvärv av befintliga fastigheter samt markanvisningar i Slakthusområdet precis söder om Stockholms city. Avtalet bygger på den avsiktsförklaring som presenterades i augusti 2018. Förhandlingarna har pågått under hösten och är nu slutförda.

15 jan -19, 08:00 - Pressmeddelande

Jysk öppnar i Mobilia, Malmö

Mobilia i Malmö fortsätter att bredda sitt utbud då fastighetsägaren Atrium Ljungberg tecknat avtal med Jysk om en närmare 1 800 kvadratmeter stor butik.

13 dec -18, 08:30 - Pressmeddelande

Atrium Ljungberg växer och stärker organisationen

Atrium Ljungberg har de senaste åren haft ett högt affärstempo. Under 2018 förvärvade bolaget flera fastigheter och erhöll markanvisningar, bland annat i Slussen. Atrium Ljungberg tecknade även en avsiktsförklaring med Stockholms stad avseende närmare 200 000 kvadratmeter fastigheter och byggrätter i Slakthusområdet. För att anpassa organisationen till den ökande fastighetsvolymen kommer bolaget att tillsätta två nya tjänster.