Atrium Ljungberg prisas för stadsinnovationsarbete - Atrium Ljungberg
Dekorativ bild

Atrium Ljungberg vinnare av ”Priset för positiva bidrag till hållbar stadsutveckling”

Atrium Ljungbergs affärsutvecklingsansvarige för stadsinnovation, Jon Allesson, mottog ”Priset för positiva bidrag till hållbar stadsutveckling” på Sweden Green Building Awards i november 2017.

Priset för positiva bidrag till hållbar stadsutveckling i Sverige har tagits fram av Sweden Green Building Council med syftet att främja hållbar stadsutveckling. Priset delades ut med motiveringen:

”För att i olika samarbeten ha initierat okonventionella lösningar och för att han är drivande i att sprida idéer om hållbar stadsutveckling och samverkan till alla intresserade.”

Jon Allesson har arbetat på Atrium Ljungberg sedan 2011, senast i rollen som affärsutvecklare inom stadsutveckling. Bland de stadsutvecklingsprojekt som Jon ansvarat för ingår Nobelberget och Söderhallarna i Stockholm. Fokus för båda områdena är att skapa mötesplatser för en stor variation av innovativa företag blandat med verksamheter inom musik, konst och scenkonst, ingredienser som är avgörande för att skapa en levande stad.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs mer om hur Atrium Ljungberg hanterar personuppgifter.

stadsinnovation

Relaterade artiklar