Brilliant Minds Block Party i Slakthusområdet - Atrium Ljungberg

Brilliant Minds Block Party i Slakthusområdet

Den 13-15 juni 2019 arrangerades den årliga tech- och musikkonferensen Brilliant Minds Stockholm, där bland annat Barack Obama, Greta Thunberg och Gwyneth Paltrow fanns bland talarna. Målet med det stjärnspäckade evenemanget är att marknadsföra Sverige och positionera Stockholm som världens mest kreativa stad.

Som avslutning på konferensen bjöd Brilliant Minds in till ett stort ”block party” i Atrium Ljungbergs nyligen förvärvade fastigheter i Slakthusområdet. Under kvällen visade vi upp en annan del av staden och gläntade på dörren till framtidens Stockholm. I och mellan de kulturhistoriska byggnaderna byggdes en ministad upp som återspeglar Stockholms kreativa glöd. Här kunde gästerna känna, smaka och lyssna på Stockholm och dess rika flora av kreativitet, mångfald, puls och energi. Under kvällen uppträdde bland annat Tove Lo och French Montana.

– Vi är mycket glada över att Brilliant Minds valde att lägga sin avslutningsfest hos oss i Slakthusområdet. Vi delar värderingar och visionen om Stockholm som en ledande plats för kreativitet och innovation, säger Jon Allesson affärsutvecklingsansvarig för stadsinnovation hos Atrium Ljungberg.

– När vi nu tar oss an utvecklingen av Slakthusområdet är det just en dynamisk urban stadsdel som återspeglar den kreativitet och innovationskraft vi tar sikte på. Att Brilliant Minds har samsyn med oss kring områdets potential och platsens självklara hem för dagens och morgondagens svenska "unicorns" är förstås extra kul, fortsätter Jon. Det var intressant att redan nu visa upp vår vision för några av världens främsta entreprenörer, kreatörer och tänkare.

Läs mer om Brilliant Minds

Fotograf: Jean Lapin

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs mer om hur Atrium Ljungberg hanterar personuppgifter.

stadsinnovation

Relaterade artiklar