Handelsbanken Finans nya affärsområde Ecster... - Atrium Ljungberg
Dekorativ bild

Handelsbanken Finans nya affärsområde Ecster flyttar till Glashuset vid Slussen

Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal med Ecster Handelsbanken Finans. I juni flyttar Ecster in i en kontorslokal på cirka 1 700 kvm i Glashuset vid Slussen, där även företag som Proventus, Tengbom, Wingårdhs och Telenor har sina verksamheter.

- Vi gläds åt att få Ecster som ny hyresgäst i Glashuset. De kommer att få mycket bra lokaler för sin verksamhet i en attraktiv miljö med flera stora internationella företag och med Slussens stora utbud av restauranger, shopping, kultur och service precis runt hörnet, säger Kristina Örvill, marknadsområdeschef Kontor på Atrium Ljungberg.

Ecster, som ägs av Handelsbankskoncernen, är Handelsbankens nya satsning för att stärka sin position inom e-handel och säljfinansiering. Glashuset är en av Stockholms mest kända byggnader belägen precis vid Stockholms inlopp. Läget innanför tullarna i kombination med närheten till ett av Stockholms största kommunikationscentra, Slussen, gör Glashuset till en av Atrium Ljungbergs mest attraktiva kontorsfastigheter.

VIll du veta mer?

Kontakta mig