Atrium Ljungberg nominerade i tävlingen Sverige... - Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg nominerade i tävlingen Sveriges snyggaste kontor

Atrium Ljungbergs nya aktivitetsbaserade huvudkontor är nominerat i Lokalnytts årliga tävling Sveriges snyggaste kontor. Röstningen pågår under perioden 1-21 oktober och vinnaren presenteras i början av november.

I början av 2018 flyttade Atrium Ljungberg sitt huvudkontor till nya lokaler i Sickla, mitt i den stadsdel som företaget utvecklar. Det nya kontoret är helt aktivitetsbaserat och skapat för att främja samarbete, kreativitet och effektivitet. Kontoret fungerar även som showroom och inspiration för utvecklingen av Atrium Ljungbergs kontorserbjudande.

På det nya huvudkontoret finns inga fasta arbetsplatser. Istället är ytan uppdelad i olika miljöer, där medarbetarna kan välja plats utifrån behov och arbetsuppgift. På kontoret finns allt från helt tysta zoner, telefon- och mötesrum till större gemensamma arbetsbord, co-workingytor och lounger.

Tävlingen "Sveriges snyggaste kontor" arrangeras av Lokalnytt. Totalt är ett 80-tal kontor nominerade och allmänheten kan rösta på sitt favoritkontor under perioden 1-21 oktober. Man kan rösta en gång per dag och IP-adress under tävlingsperioden. Vinnaren offentliggörs på Stora Kontorsdagen den 6 november. 

Se fler bilder på Atrium Ljungbergs kontor och rösta här.

Se alla nominerade kontor.