Webinar: De flera kontoren i framtidens arbetsliv - Atrium Ljungberg
Dekorativ bild

Webinar: De flera kontoren i framtidens arbetsliv

Atrium Ljungberg presenterar en ny rapport om framtidens arbetsliv och arbetsplats.

De senaste 1,5 året har förändrat hur vi ser på kontorsarbete i grunden. Vad är det egentligen för kontor vi går tillbaka till och hur har preferenserna och förväntningarna från anställda och chefer förändrats? Vad kommer att vara avgörande för att attrahera morgondagens talanger?

Detta och mycket mer presenterar Atrium Ljungberg i en ny rapport om framtidens arbetsliv och arbetsplats. Rapporten baseras på mer än 200 intervjuer med vd:ar, djupintervjuer med företagsledare, forskare och experter och drygt 1 000 intervjuer med medarbetare ur tjänstemannasektorn. Ur dessa visar sig olika bilder av framtiden. Ett hybridarbetssätt är här för att stanna och det kommer att kräva såväl innovativa kontorslösningar som nya förhållningssätt till organisation.

Välkommen till ett livesänt webinarium den 13 oktober klockan 12:00 för att lyssna in och diskutera de utmaningar och möjligheter som framtidens arbetsplatser står inför. Med i studion är Anders Parment, generationsforskare vid Stockholms Universitet, Marco Checchi, grundare av arkitektbyrån Studio Stockholm, Frida Lundh, Chief People & Culture officer på ARC Arise Consulting Group samt Annica Ånäs, vd på Atrium Ljungberg.

Samtalet leds av Anna Frankzen Starrin.

Läs mer om webinaret och anmäl dig här