Handelsbanken till Atrium Ljungbergs Bas Barkarby - Atrium Ljungberg
Dekorativ bild

Handelsbanken till Atrium Ljungbergs Bas Barkarby

Handelsbanken har tecknat avtal om nytt kontor i Bas Barkarby i Järfälla. Avtalet omfattar ca 360 kvm och det nya kontoret öppnar för bankens kunder i september.  

Vi växer i Järfälla och ser att fler efterfrågar vår rådgivning. Läget i Barkarbystaden är utmärkt och lokalerna är anpassade efter våra behov och önskemål. Genom flytten kommer vi att stärka vårt kunderbjudande väsentligt och ser möjlighet att fortsätta växa tillsammans med våra kunder. Vi är mycket nöjda med Atrium Ljungberg och ser fram emot ett långt samarbete, säger Karin Morin, kontorschef på Handelsbanken i Järfälla.

Bas Barkarby med sina 14 våningar slog upp sina portar i januari 2022, mitt i Barkarbystaden som är ett av Stockholms mest expansiva områden. Läget är strategiskt nära Arlanda och precis intill E18, pendeltåg och den kommande tunnelbanestationen. Bas Barkarby är ett multifunktionellt kvarter för näringsliv, kultur, lärande och hälsa. I huset ryms förutom kontor även restauranger, vårdcentral och gymnasieskola. Barkarby växer i snabb takt för att kunna rymma 30 000 invånare och redan idag bor och verkar cirka 7 000 personer i stadsdelen.

Vi är väldigt glada att välkomna Handelsbanken till Bas Barkarby. De har en stark lokal förankring och det känns roligt att vara med och bidra till deras tillväxtresa i Järfälla, säger Max Lantz, fastighetschef på Atrium Ljungberg. Bas Barkarby är ett öppet hus med verksamheter och service som riktar sig till alla Järfällabor och Handelsbankens etablering stärker fastighetens position som nav i stadsdelen ytterligare, avslutar Max Lantz.

Hyresavtalet med Handelsbanken är ett så kallat grönt hyresavtal - en överenskommelse mellan hyresvärd och hyresgäst om gemensamma åtgärder för att behålla eller förbättra lokalens miljömässiga prestanda.

Nacka, 2024-05-08

Atrium Ljungberg AB (publ)

Pressmeddelande_Handelsbanken_Bas Barkarby_2024-05-08

Ladda ner bild