Alcro-Beckers ny hyresgäst i Hammarby Sjöstad - Atrium Ljungberg

Alcro-Beckers ny hyresgäst i Hammarby Sjöstad

Atrium LjungbergGruppen har tecknat hyreskontrakt med Alcro-Beckers samt två andra bolag i Tikkurila-koncernen, i vilken Alcro-Beckers ingår, i fastigheten Proppen 6 i Hammarby Sjöstad.

– När Alcro-Beckers nu flyttar från en plats där vi varit i över hundra år var det viktigt att känna en långsiktighet även på den nya platsen och det tycker vi att vi har gjort i och med detta val. Vi ser fram emot ett långvarigt samarbete med Atrium LjungbergGruppen, säger Alcro-Beckers VD Niklas Frisk.

Hyreskontrakten löper tio år och omfattar totalt ca 5 300 kvm i tre plan med inflyttning första kvartalet 2008. Fastigheten uppgraderas just nu i sin helhet samtidigt som 4 000 kvm ny kontorsyta tillförs via en påbyggnad av fyra nya plan. I och med nyuthyrningen och överenskommelser med befintliga hyresgäster är ca 75 % av fastigheten uthyrd.

– Det är mycket glädjande att Alcro-Beckers valt att flytta sitt huvudkontor till Hammarby Sjöstad. Det är ett kvitto på att vår strategi för projektfastigheten varit rätt säger Micael Averborg, affärsområdeschef för kontor på Atrium LjungbergGruppen. Oss veterligen rör det sig om den enskilt största nyinflyttningen till Hammarby Sjöstad vilket känns extra positivt, fortsätter han.


Stockholm 2007-04-13
LjungbergGruppen AB (publ)
Bilaga: Fotomontage Proppen 6 av Mats Holmberg, White View

wkr0001.pdf